2777
2789
عنوان

به کی میشه گفت دوست؟

106 بازدید | 14 پست

یه دوست دارم وقتی فهمید ک ممکنه سال بعد این مدرسه نباشم خیلی پیگیری کرد و تلاش کرد ک نگهم داره و وقتی فهمید ک ممکنه بمونم زنگ زد بهم و خیلی خوشحال شده بود من واقعا بعد این ماجراها حتی بیشتر از قبل هم دوسش دارم

و اما من با چند نفر دیگم دوستم ک اونا فقط توی مدرسه چند بار ازم پرسیدن ک میمونی یا نه و یکم ناراحت شدن ک ممکنه برم و میگفتن ایشالا ک میمونی و اینا ولی من بعد این ماجراها حس میکنم فقط همون ی نفر واقعا دوستم بوده و انگار من فقط توهم زده بودم ک با اون چند نفر دیگه هم دوستم وگرنه مگه میشه وقتی قراره دوستت رو دیگه هیچ وقت نبینی تنها واکنشت همین باشه؟ حق دارم از دستشون ناراحت باشم یا توقعم بیجاس؟😢

زبانت معمار است و حرف هایت خشت خام... مبادا کج بچینی دیوارِ سخن که خواهد ریخت بنای شخصیتتツ هر جا فکر کردید دارم اشتباه میگم ریپلای کنید با هم محترمانه صحبت کنیم با هم دشمن که نیستیم اینجا محلی برای تبادل نظره :) دوست دارم به همه کمک کنم تا جایی که میتونم ولی ادب برام ازنون شب واجب تر و مهم تره✨ما را از خون نترسانید به سر دادن عادت داریم...🥀

همون یه نفر دوستت بوده ،، منم مثل اون دوستت یه بار پیگیر یکی شدم و الان رفیقمه

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توقعت بیجاست همه مثل هم نیستند و نمیتونن واکنش هاشون یکی باشه 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
بعضی ها بلد نیستن چطوری ابراز احساسات کنن ولی قطعا برای اون یه نفر مهم تر بودی 

این احتمال رو هم میدم چون خودمم اینجوریم ک خیلی احساسمو نشون نمیدم ولی نمیدونم چرا بازم بهم برخورده😓

زبانت معمار است و حرف هایت خشت خام... مبادا کج بچینی دیوارِ سخن که خواهد ریخت بنای شخصیتتツ هر جا فکر کردید دارم اشتباه میگم ریپلای کنید با هم محترمانه صحبت کنیم با هم دشمن که نیستیم اینجا محلی برای تبادل نظره :) دوست دارم به همه کمک کنم تا جایی که میتونم ولی ادب برام ازنون شب واجب تر و مهم تره✨ما را از خون نترسانید به سر دادن عادت داریم...🥀

من یکی دارم خیلی ماهه:)

تو بدترین شرایط زندگی ک همه ولم کردن این بود و کمکم کرد ب زندگی برگردم

ازدواج کردم تو سن کم و همه ب خاست پدر مادراشون ازم فاصله میگرفتن ولی این موند و گفت تو ازدواجتم منو تنها نزار:)

هرچی میشه اولین نفر میرم ب خودش میگم ...اولین نفر ذوق میکنه و اولین نفر ناراحت میشه

اولین نفر زندگیم شده

ولی بعضی وقتا

حس میکتم نباید انقد ب این دوستیا بها بدیم

هیچ چیز ابدی نیست...

دوست فقط پدر و مادر و خانواده آدم هست

بقیه همبازی همکلاسی هم مدرسه‌ای هم دوره ای هم دانشگاهی هم خوابگاهی هم فامیل همکار و حتی همسر هست توهمه این موارد حتما حد و مرز رو نگه دارید.... 

حتی به ایشون هم صد در صد اعتماد نکن و دل نبند ...

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
توقعت بیجاست همه مثل هم نیستند و نمیتونن واکنش هاشون یکی باشه  

درسته ولی پس من از کجا باید بفهمم ک اون چند نفر دیگه واقعا دوستم هستن یا نه؟ یعنی اگه براشون مهم بود نمیتونستن یه پیام بدن حتی؟

من یکی دارم خیلی ماهه:) تو بدترین شرایط زندگی ک همه ولم کردن این بود و کمکم کرد ب زندگی برگردم ازد ...

چه خوب خداحفظتون کنه برای هم❤

موافقم خودمم دوست دارم ک خیلی بها ندم مخصوصا ک الان باید فکر درس و کنکورم باشم ولی همش ذهنم درگیر رفتار بقیس انگار ... 

دوست فقط پدر و مادر و خانواده آدم هست بقیه ه مبازی همکلاسی هم مدرسه‌ای هم دوره ای هم دانشگاهی هم خو ...

موافقم من اتفاقا ادمیم ک خیلی حد و مرز نگه میدارم و همین باعث میشه خیلی بقیه با من صمیمی نمیشن...

موافقم من اتفاقا ادمیم ک خیلی حد و مرز نگه میدارم و همین باعث میشه خیلی بقیه با من صمیمی نمیشن...

خیلی خوبه ،شما نیاز به صمیمی شدنشون نداری.... اتفاقاً باعث میشی بهت احترام بگذارند... شما در واقع باهمه یکسان و محترمانه و دوستانه برخورد میکنی اما صمیمیت اصلی رو با خانواده خودت دار ی اینجوری هیچ وقت ترس از جداییمون یا نقل حرفاتون و یا باج دادن بخاطر کار اشتباه یا مورد خاص بهشون نمیدی.....

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
چه خوب خداحفظتون کنه برای هم❤ موافقم خودمم دوست دارم ک خیلی بها ندم مخصوصا ک الان باید فکر درس و کن ...

مرسیییی❤️

درست میشه نگران نباش

بلاخره یه دورانی همه اینارو تجربه کردن

خیلی خوبه ،شما نیاز به صمیمی شدنشون نداری.... اتفاقاً باعث میشی بهت احترام بگذارند... شما در و ...

دقیقا همینطورم انگار‌منو توصیف کردین

ولی گاهی وقتا دلم میخواد یکی دو تا دوست صمیمی تر داشته باشم البته خیلی صمیمی اصلا نه ولی تا حدودی صمیمی تر از الان 

این چطوره ارزش داره به نظرتون ؟

مرسیییی❤️ درست میشه نگران نباش بلاخره یه دورانی همه اینارو تجربه کردن

ممنون از دلگرمیت❤☺

دقیقا همینطورم انگار‌منو توصیف کردین ولی گاهی وقتا دلم میخواد یکی دو تا دوست صمیمی تر داشته باشم ال ...

چه جالب....

خوبه آدم چند نفر آدم خوب و درست حسابی رو برای خودش نگه داره به عنوان دوست داشته باشه درهرصورت ما آدمیم افرادی مثل شخصیت خودت که حدود مرز نگه میدارم داشته باش