2777
2789
عنوان

نوستالژی و کار های بچه گیتون چیا بود ؟؟؟🤣🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 67 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با علفا و برگا غذا درست میکردم 

با چوب شور مثلا ادا در میاوردم پفک میچسبندونم بهم 

با چادر خونه میساختم

باربیامو موهاشو کوتاه میکردم یا لباس درست میکردم براش

بالشت میذاشتیم و کشتی بود هرکی میوفتاد کوسه میخوردش!

با کراشم که پسر همسایمون بود و جایه بابام بود الکی با اف اف حرف میزدم که البته یکبار بابام وایساده بود همشو شنیده بود😑

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

بادوستم لوازم آرایشی های مامانم و مامان دوستم رو میچسبوندیم به شیشه پنجره و حس فروشنده و خریداری میگرفتیم😂

لینک اقدامی های اردیبهشت ۱۴۰۰😍😍😍میریم برا اقدام(اردیبهشت)👪من این ماه مامان میشم وبهترین کادوی تولدم رو از خدا هدیه میگیرم (خرداد)👶تولدم هم گذشت وبی بی منفی شد(تیر)😔یک مرداد هم برای بار سوم کرونا گرفتم و الان تصمیم گرفتم تا زمانی که واکسن کرونا نزدم اقدام رو کنسل کنم(مرداد)😷واکسیناسیون داره سرعت میگیره انشاءالله که نوبت من و همسرم میشه(شهریور) 💉دوز اول سینوفارم رو تزریق کردیم(۱مهر)🚫آخر مهر نوبت دوم واکسنم بود که مشکوک بودم و نزدم😓جان مادر امروز یه نفر بهم گفت خدا به دلی که دریا باشه کشتی میده💔وقتشه که بیایی(۲آبان)💔امروز بی بی چکم یه هاله ضعیف انداخت خدایا واقعی باشه تا تولد همسرم سوپرایزش کنم،ساعت هشت شب بی بی چک زدم مثبت شد(۱۰آبان)😍امروز آزمایشم مثبت شد(۱۳آبان)👪الان سونو ان تی بودم چهره ی قشنگتو دیدم دردونه ی مامان(۱۳دی)👶عزیزدلم امروز دل نگرانت بودم رفتم سونو از حالت باخبربشم ولی گفتن خطر سقط هست گفتن دخملی قربونت بشم مطمئنم سالم میایی بغلم👧(۱۳بهمن)🎀امروز رفتم سونو وزنت کم بود اما من میدونم تو مثل همیشه دختر قوی هستی وکمتر از یکماه دیگه میای بغلمون(۱۲خرداد)😘دخترم قدم سرچشمامون گذاشت🎊(۱۴تیر) https://www.ninisite.com/discussion/topic/6147989/اقدامی-های-اردیبهشت۱۴۰۰

همش میرفتم مغازه و خوراکی می‌گرفتم 

میمردم برا یخمک و آبنبات جرقه ای 

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

گل بازی تو حیاط بابا بزرگ کندن میوه های باغ..ابتنی تو حوض...رفتن ب قنات پشت خونه ماهی گرفتن.خونه سازی با اجر.انبار خوراکی مخفی (بعد بیست سال رفتم دیدم ی س ی از وسایل بازیمون هنوز اونجا بودش)💔 با بچه های فامیل دور دور با دوچرخه خوابیدن تو پشه بند خونه بابا بزرگ 

یانگوم بازی میکردم با چادر رنگی‌ای مامانم دامن و لباساشونو درست میکردم یه چادرم دور کلم میپیچیدم برا ...

واییی منم 😂😂

مامانم یه ظرف خوشگل داشت میرفتم توش آب و‌ ادویه قاطی هم میکردم منتظر می موندم تا بابام از سرکار بیاد و ناهار بخوره بعدش من مثل یانگو میرفتم پیشش کارایی که اون انجام میداد رو برای بابام تقلید میکردم 😂

🤣🤣😭😭😭

جوجه ای که دوستش داشتم و بخاطر این کار از دست دادم 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها