2777
2789
عنوان

نوستالژی و کار های بچه گیتون چیا بود ؟؟؟🤣🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 67 پست

ی چادر دور کمرم میبستم و ادای دونگی رو درمیاوردم 

ی ملاقه تو دستم می‌گرفتم و تو رویای خودم خاله شادونه بودم 

همیشه هم فانتزی های فقیر بیچاره هارو داشتم .. چن تا بچه دور خودم جمع میکردم وانمود میکردیم ک فقیریم و تو کوچه و جنگلها زندگی میکنیم .. 

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییی منم 😂😂 مامانم یه ظرف خوشگل داشت میرفتم توش آب و‌ ادویه قاطی هم میکردم منتظر می موندم تا باب ...

دقیقا هر غذایی که میموند از ظهر یا هر خوراکی که می‌گرفتم ادا یانگوم در میاوردم 

بعد که پزشک شد توی بالش یا عروسکام سوزن فرو میکردم 🤣🤣🤣

با بچها تو کوچه بازی میکردیم بعد میگفتم من کثیف شدم برم حموم باز میام یه دقیقه میومدم حیاط شلنگ ابو میگرفتم رو موهام که خیس شه فکر کنن حموم کردم😂😂😐

یا یکیمون عروس میشد دامنای مامانمونو میپوشیدیم یا چادر میبستیم دور کمر عین پیرهن شه نصفمون فامیل داماد بقیه ام عروس. پارتی میگرفتیم میزدیم میرقصیدیم😂😂😂

یا هرکی درخونه خودش یه قالیچه پهن میکرد اسباب بازیاشو میچید کاسه بشقاب همه چی داشتیم مسابقه اشپزی میدادیم واااای با سبزه و گلو خاک هرکی قشنگ ترین غذارو درست میکرد برنده بود🥺🥹 دلم اون موقع ها رو خواست 

یه بارم یه گنجشک مرد با پسر همسایه رفتیم خاکش کردیم چقد بالا سرش گریه کردیم خودمونو زدیم

چنگیزجوجو هستم   

جوجه ای که دوستش داشتم و بخاطر این کار از دست دادم 

منم یک کلی جوجه رنگی داشتم 

توی اون زمان کمتر کسی بود گربه و سگ و اسب و همستر و خرگوش و طوطی و .. داشته باشه اما من همه اش رو داشتم

از بچه ها ادامس میگرفتم نشونشون میدادم

عاشق گچ قرمزی بودم که به صورتی میزد  بستنی توپی بود جنس بدنه پلاستیکی بود  کارتون جولزو ...

چن روزه شوهرمو کچل کرده بودم ک از اون بستنی توپی ها برام پیدا کنه همین دیروز دوباره خوردم یادش بخیر😁

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
دقیقا هر غذایی که میموند از ظهر یا هر خوراکی که می‌گرفتم ادا یانگوم در میاوردم  بعد که پزشک شد ...

😂😂من دیگه تا پزشکی پیش روی‌ نکردم  

اینقدر جالب بود بابام میگفت این غذا از چی درست شده منم چرت و‌پرت بهش میگفتم. وجدانا باهم همکاری میکرد و‌این باعث میشد من بیشتر برم تو‌حس 😂😂

😂😂من دیگه تا پزشکی پیش روی‌ نکردم   اینقدر جالب بود بابام میگفت این غذا از چی درست شده ...

😂😂من از یه جایی به بعد ملکه میشدم 

کجای کاری 😂😂😂 

دونگی و جومونگم یادمه بازی میکردم 🤣🤣🤣

چطوری میتونستم تنها همه این کارا رو کنم نمیدونم