2777
2789

شعر ، 

بازی ،

لباس

فیلم 

و...

من خودم میفرتم با بچه ها دومرخه سواری میکرم 

پسرا را اذیت میکردم 

دخترا را نجات میدادم 

مامان بازی میکردم و مبل ها هم ماشین هایم بودند 

یادش بخیر 🫠🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همون موقع کراش میزدم دلبری میکردم😂🤣🤣

دوچرخه سواری میکردم 

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒
من رو روم کراش میزدن ولی فراریشون میدادم  بهم میگفتن پلنگ پروانه

😂😂😂😂

ولی خیلی باحال بود اون موقعا

یه پسره میومد باهام بازی کنه رفته بود به همه گفته بود این دوست دختر منه ..من خیلی کوچولو بودم وقتی بچها اومدن ازم پرسیدن از خجالت گوجه شدم😂بعدش دیگه اصن باهاش بازی نکردم الان که بزرگ شدیم هنوزم نگاه کردنش فرق میکنه ولی ازش بدم میاد

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒
با تف پفک ها رو بهم میچسبوندم،عصا درست میکردم🤣

وای چقدرم خوشمزه میشد😂

من داروهای که مادرم بهم میداد و به مرغ هامون میدادم تا ببینم اگر اونا مسموم نشدن منم بخورم 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها