2777
2789
عنوان

بهم نخندین مجبورم مجبور میفهمی.

| مشاهده متن کامل بحث + 3206 بازدید | 103 پست
خوب قانون میگه حق طلاق با مرده..من نمیدونم موضوع شکایت چی باید باشه اینجا..چون نفقه میگیرم ازش

از خونه بیرونت کرده سر و کلش پیدا نیست همین الان بری خونه نذاره بری تو زنگ بزنی پلیس صورت جلسه میکنه اینم میشه دلیل محکمه پسند

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
تهدید خودش تنها که بترسه..دوتا دارم بچه...یکیش پیش خودش...بعد بچه رو میاد میبره راحت میبینه

بکو بیا دادگاه تکلیفگو روشن کن چون یه خواستگار پولدار پرپا قرص دارم

درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوووو دیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو محل کارش ببینش و باهاش صحبت کن بچه ها هم ببر 

یا برو خونت 

اونجا خونه تو هم هست . ساعتی که خونه نیست اگه کلید نداری با کلید ساز برو و در باز کن برو خونت یه بزرگتر هم بگو بیا که دعوا و کتک کاری نشه 

به نظرم همین که شما و بچه ها رو تو خونه ببینه همه چی یادش میره 

این تجربه خودم بود 

😊❤️😊
شکایت چی؟

وقتی از خونه بیرونت کرد باید ازش شکایت میکردی .الان میتونه از شما بخاطر ترک خونه و عدم تمکین شکایت بکنه .خداقل شرایطتت رو برای یه وکیل بگو و ازش راهنمایی بخواه .الان خونه خالی داره هر کاری هم بخواد میکنه .فقط یه خرجی بهتون داره میده .صد سال سیاه بیاد دنبالتون .وقتی شما اقدامی نمیکنی.

خب مزاحم چتش بودی راحت شده و مجردی کیف میکنه نترس یه چند سالیم تحمل کنی اونم دوراشو میزنه و ...... که سیر شد قشنگ میاد دنبالتون فقط قبلش یه تست بگیر بیماری مقاربتی نگرفته باشه بیچاره ترت نکنه

وقتی از خونه بیرونت کرد باید ازش شکایت میکردی .الان میتونه از شما بخاطر ترک خونه و عدم تمکین شکایت ب ...

نه...اظهارنامه فرستادم که میخام بیام...بعد نامه کلانتری که راهم نداده دارم‌نمیتونه گهی بخوره

نه...اظهارنامه فرستادم که میخام بیام...بعد نامه کلانتری که راهم نداده دارم‌نمیتونه گهی بخوره : /discussion/topic/11357894/%d8%a8%d9%87%d9%85-%d9%86%d8%ae%d9%86%d8%af%db%8c%d9%86-%d9%85%d8%ac%d8%a8%d9%88%d8%b1%d9%85-%d9%85%d8%ac%d8%a8%d9%88%d8%b1-%d9%85%db%8c%d9%81%d9%87%d9%85%db%8c?postId=296638875

من مامانم تعریف میکرد که عموی خودم تارتقی به توقی میخورد زنش رو با بچه بیرون میکرد .میگفت یه بار برادرش گرفتن تو کوچه اینقدر کتکش زدن که نا نداشت تکون بخوره .میگفت همون شد آخرین دعواشون .

برادری ،پدری  نیستن پشتت در بیان و ادبش کنن؟

خونه ی کی میمونین ؟ هر کی نفقه بده دیگه کاریش ندارن ؟ حالا اگه زن بود باید عدم تمکین میزدن و به مرد هم اجازه ازدواج مجدد میدادن 😕😕

نه...اظهارنامه فرستادم که میخام بیام...بعد نامه کلانتری که راهم نداده دارم‌نمیتونه گهی بخوره

گیرم که به زور تهدید برگشتی فکر میکنی بچه هات تو  این زندگی آرامش دارن آلانی که هیچ دوست داشتنی وجود  نداره

من مامانم تعریف میکرد که عموی خودم تارتقی به توقی میخورد زنش رو با بچه بیرون میکرد .میگفت یه بار برا ...

شوهرم اومد دم در خونه مامانم بچه رو ببره باخودش ...برادرم باهاش دعوا کرد همو زدن..ولی بی فایده...بنظرت پول بدم دوتا غریبه بزننش اکی میشه؟