2777
2789

درخواست گزارش ممنوعه باعث تعلیقتون میشه و کسانی که براتون گزارش بزنن و فقط از طریق تاپیک خود نی نی یار حذف کنید و فقط خصوصی و خانوادگی حذف میشه و اون تاپیکایی که پستی نداره با اون سه نقطع زیر پستتون حذفشون کنید خودتون

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

@_mahyar   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لینکشو تاپیک نینی یار بذار عزیزم

هر ثانیه هر لحظمی ، شیرینیِ شبِ بدمزمی♥️کارمارو بالاخره همه پس میدن ، پس وقتتو حروم تقاص پس دادنِ اونا نکن…! رو شیشه “ها” کردم نوشتم ک طبیعت هوشمنده!🌱تواین دریایِ طوفانیُ پر مـوج کشتی‌ام سوراخه انگاری…خسته ام از حرفِ الکی بدون فکر و هدف ،بدون عمل..ادعات میشع ، ولی نمیفهمی هیچ‌هم!هعی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم✨بسمه دوییدن از همع پُرم..رفیق ، ننه بابایِ منی @یکدانه_هسدم🤍
اخه الان میزنم نی نی یار فقط کاربری هست .دیگه چیزی نیست ‌ ‌ ک لینک بزارم

متوجه نشدم؟

الان من براتون تگش می‌کنم

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2    

بزنین رو کاربریش

الان تاپیکش قفله و نی اصن انگاار

ولی فردا لینک تاپیکی ک میخوای بپاکی رو کپی کن

و بذار تو تاپیک نینی یار

هر ثانیه هر لحظمی ، شیرینیِ شبِ بدمزمی♥️کارمارو بالاخره همه پس میدن ، پس وقتتو حروم تقاص پس دادنِ اونا نکن…! رو شیشه “ها” کردم نوشتم ک طبیعت هوشمنده!🌱تواین دریایِ طوفانیُ پر مـوج کشتی‌ام سوراخه انگاری…خسته ام از حرفِ الکی بدون فکر و هدف ،بدون عمل..ادعات میشع ، ولی نمیفهمی هیچ‌هم!هعی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم✨بسمه دوییدن از همع پُرم..رفیق ، ننه بابایِ منی @یکدانه_هسدم🤍
تو کاربری نی نی یار۲ مینویسه موردی یافت نشد

آر الان دیدم🤦🏻‍♀️

خیلی وقت بودش نیومده بودم سایتت

تا فردا بصبر خوجله

شاید تاپیک زد