2777
2789
عنوان

دیابت

63 بازدید | 8 پست

خانمها مادرشوهرم قند ناشتا ۴۰۰ شده . دکتر گفته دو هفته رژیم و دارو داشته باش . اگ پایین نیومد آنسولین بزنه .

حالا رژیم چی بخوره ک قندش پایین بیاد . کم خوننی هم داره .

*** حول حالنا ای احسن الحال**
مقدار غذاشو کم وعده هاشو زیاد کنه......غذاهای چرب و چیلی هم نخوره....شیرینی و قند هم ممنوع.....درست ...

نمیدونه چی بخوره 

صبح و شام یه کف دست نون نهار هم ۷تا قاشق برنج .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونه چی بخوره  صبح و شام یه کف دست نون نهار هم ۷تا قاشق برنج .

اصلا به قول دکتر آقام ....همه چیزو بخور به جز حرص و جوش......ماله آقام بیشتر عصبیه ....بالا می‌ره...غذاشو گفتم بخوره ....کم بخوره وعده هاشو بیشتر کنه.......

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
آب کرفس بخوره .شیرینی جات صنعتی رو حذف کنه..پیاده روی و ورزش کنه...سبزیجات فراوان هم بخوره...چ عروس ...

طفلک با اینکه سنش بالا هست ولی هر روز یه مسیر طولانی رو پیاده روی می کنه و سبزی می کاره