2777
2789
عنوان

نامزد🥲

178 بازدید | 29 پست

بچه ها بنظرتون یه مدت از کسی ک زیاد براتون ارزش قاعل نیس و دوستاشو به شما ترجیح میده فاصله بگیرین ج اتفاقی میوفته؟اصن رفتار درست با این آدم چجوریه؟؟

زیاد بهش گیر میدادم و سر ای موضوع فوشم داد و گفت روانیم کردی اصن با تو بهم خوش نمیگذره با اینکه من بخاطر اون هیچ جا نمیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم می‌گفتم با من خوش نمیگذره مجبور نیست باهام بمونه

به این فکر کردی اگه رفتارش درست نشه بعدا تو خونه‌ی خودت ممکنه چقدر وضعیت عذاب‌آور و ناراحت‌کننده باشه؟ 

حتما یه فکری کن و اگه نشد به نظرم جدا شو

بازم من تو زندگی تو نیستم خودت بهتر میدونی چیکار کنی 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

تو هم زیادی گیر نده غر نزن

اینا میتونه باعث شه ازت زده بشه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
دقیقا البته اگر واقعا بخادش اگرم نخاد میره که میره

نامزدمه عزیزم نشان کردیم

ببین روزایی ک میره سر خدمت و تنهاس خیلی خوبه ولی تا میاد خونه و رفیقاش میبینه میرینه به من

تجربه داشتی؟؟

نه ولی با توجه به چیزی که در موردش گفتی حتما باید فاصله بگیری 

منم نامزد دارم ولی حوریه که اگه بگم عروسی فلان دوستت نرو یا مثلا دوستش رستوران شام دعوت کرده بگم نرو نمیره 

منم حرف اونو گوش میکنم اگه جایی که می‌خوام برم نذاره بنا به دلیل قانع کننده اش نه بهونه های بی جا 

منم نمیرم‌

جدی؟؟شرایط تو چجوریه؟؟

6ماهه عقدم.‌شوهرم برای دیدنم مشتاق نیست. قهر باشیم عین خیالش نیست.‌مستقیم هم بهم گفت وقتی حالم بده پیش دوستام برم حال و هوام عوض میشه. (یعنی پیش من نه،).چند بار توی جمع تقریبا بلند باهام حرف زده. و خیلی چیزا

خب من چجوذ بخاطر  اون جایی نمیرم؟ همین دو سه روز پیش تولد دعوت بودم نزاشت برم

خب وقتی اون نمی‌زاره تو نمیری وقتی تو نذاشتی و اون رفت باید دفعه بعدی که خواستی جایی بری و بی جا نذاشت تو باید بری تا عیار دستش بیاد