الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
6ماهه عقدم.شوهرم برای دیدنم مشتاق نیست. قهر باشیم عین خیالش نیست.مستقیم هم بهم گفت وقتی حالم بده پ ...
دیقا منمممم
ما نشان کردیم فق واقعا دارم ازش زده میشم داره یه کاری مکنه ک برام مهم نباشه کجاس و چکار مکنه قطعا تنهایی حال خودمم خوبه بنظرم قهر بودین برا توم مهم نباشه ایجور آدمایی لیاقت خوبی ندارن
همین چن شب پیش پیش خونوادش منو له کرد تازه اون خونواده بیشورش منو مقصر دانستن پسرشون به من میگه گمشو از خونمون بیرون انتظار داشتن من آروم بشینم هیچ نگم
دیقا منمممم ما نشان کردیم فق واقعا دارم ازش زده میشم داره یه کاری مکنه ک برام مهم نباشه کجاس و چکار ...
منم وجودم پر از خشم و حسرت شده.حس میکنم دیگه هیچ چی درست نمیشه.برای من به بیرون کردن نرسیده هنوز.ولی وقتایی که بهونه داره جوری سرد رفتار میکنه و بی محلی میکنه که من نرم. خودشم اصلا نمیاد
خب من چجوذ بخاطر اون جایی نمیرم؟ همین دو سه روز پیش تولد دعوت بودم نزاشت برم
خب شما هم میتونی از حقت دفاع کنی
یعنی چی نذاشت بری دلیل منطقیای داشت؟
اگه نداشت باید یه فکر اساسی کنی
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم