2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو 

گلم دیشب یه دکتر موهای بلند منو کوتاه کرد 

من خیلی ناراحت شدم چون موهامو دوست دارم 

گفت موخوره داره باید پسرونه کوتاه کنم برات 

تعبیر کوتاه کردن مو چیه ؟

مچکر 🌹🙏

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

من یه زن عمو دارم خیلی مذهبیه

یه روز بهم گفت اگه خوابت و قبل ساعت ۱۲ببینی بلغمه

اگه از ساعت ۱۲ تا اذان صبح یه خوابی ببینی رویای صادقه

بعدش هم شیطان داره گولت میزنه نماز نخونی

یه خواب دیدم ساعت ۲شب فرداش خوابم برای اولین بار تعبیر شد با جزئیات

سلام دوستان زدم چیز خاصی دستمو نگرفت  راستش یه مدت هر خوابی که میبینم چند روز بعدش همون اتفاق می افته همین منو نگران کرده حالا امروز خواب دیدم از دهانم یه دونه یه دونه سوزن میاد بیرون مثل اینکه ببخشید مو دهان باشه در بیاری به اون حالت 

گلم دیشب یه دکتر موهای بلند منو کوتاه کرد  من خیلی ناراحت شدم چون موهامو دوست دارم  گفت ...

اگه همش ب فکر موهاتی ک اصلا خوابت تعبیر نداره. اگه نه، تعبیر خوابت اینکه مراقب باش چیزی باعث نشده آبروت بره. یا کاری نکنی ک آبروت بره یا بخاطر کاری کسیو ک دوسش داری و از دس ندی. 

* چو تخته پاره بر موج، رها رها رها من *
اگه همش ب فکر موهاتی ک اصلا خوابت تعبیر نداره. اگه نه، تعبیر خوابت اینکه مراقب باش چیزی باعث نشده آب ...

مچکر گل 🌹

دوستم بهم پیام داده که خواب دیده حلقه دستمه و عروسی کردم تعبیری داره ؟؟

گلم چند روز پیش یه خوابی دیدم برام جالب بود 

دوتا از پسرای همسایمون اومده بودن خونه ما شام بخورن 

دوتا با هم برادرن ، دوتاشونم مجردن 

در صورتی که رفت و اند خانوادگی نداریم 

یکیشون با خودش نان اورده بود ، نون زیاد 

تعبیری داره ؟؟

ممنون میشم 

سلام دوستان زدم چیز خاصی دستمو نگرفت  راستش یه مدت هر خوابی که میبینم چند روز بعدش همون اتفاق م ...

اگه قرص چیزی روزانه مصرف میکنی مثل قرصای افسردگی باعث میشه آدم خوابهای پریشون ببینه. اگه نه، اگه کاری کردی و کسی ازش خبر نداره و پنهون کاری کردی دستت رو میشه. اگه پنهون کاری نکردی ک یعنی دست بقیه برات رو میشه اونایی ک بهت بدی کردن 

مچکر گل 🌹 دوستم بهم پیام داده که خواب دیده حلقه دستمه و عروسی کردم تعبیری داره ؟؟ گلم چند ر ...

خیلی خوبه منم قبل ازدواجم خواب نان دیدم. ک بهم دادن. و حلقه اگه از دیدنش خوشحال شدی خوبه. اگه حلقه شکسته بود خوب نیست. همیشه وقتی تو خواب خوشحالی تعبیرش خوبه. 

اگه قرص چیزی روزانه مصرف میکنی مثل قرصای افسردگی باعث میشه آدم خوابهای پریشون ببینه. اگه نه، اگه کار ...

ممنون گلم قرص نه مصرف نمیکنم چیز خاصی هم ندارم برای قایم کردن میتونم ازت بپرسم از رو کتاب میگی یا خودت بلدی

ممنون گلم قرص نه مصرف نمیکنم چیز خاصی هم ندارم برای قایم کردن میتونم ازت بپرسم از رو کتاب میگی یا خو ...

نه عزیزم. فامیلامون ازم میپرسن برای تعبیر. 

خیلی خوبه منم قبل ازدواجم خواب نان دیدم. ک بهم دادن. و حلقه اگه از دیدنش خوشحال شدی خوبه. اگه حلقه ش ...

مچکر نازنین 😘💋

من ۳۲ سالمه مجرد 

خداشاهده فقط دنبال اینم یه نوری بیاد توی زندگیم 

به خوابام خیییلی توجه میکنم 

خسسسستم 💔

علی رغم ظاهر و باطن خوب 

البته ازدواج موفق ، نه صرفا ازدواج کردن 

گلم اون خواب حلقه رو دوستم دیده بود 

صبحش بهم پیام داد گفت : خواب دیدم عروسی کردی و حلقه دستت بود 

خواب نون رو خودم دیدم 

دوتا پسر همسایمون اومده بودن خونمون شام 

البته یکیش به من میخوره 

اون یکی از من کوچیکتره 

خیییلی انتطار کشیدم 

حقم نبود و  نیست 💔 

نه عزیزم. فامیلامون ازم میپرسن برای تعبیر. 

قربون دهنت برام اینم تعبیر کن از اونجایی که اکثر خواب هام تعبیر میشه یه خواب دیدم که نگرانم کرده دیدم همسرم یک کتاب دستشه که عکس شهید روش داره  بعد این قدر خوشحال بود کتاب باز کرد گفت فلان شهید اسم شهید رو هم گفت که خیلی هم معروفه گفت بهم گفته آیه قرانی که تو کتاب نوشته شده رو بخون برای تو هستش بعد اون آیه رو خوند من از خواب پریدم

مچکر نازنین 😘💋 من ۳۲ سالمه مجرد  خداشاهده فقط دنبال اینم یه نوری بیاد توی زندگیم  به ...

بهش زیاد فک نکن. هرچی بهش فک کنی بیشتر خوابش رو میبینی اونوقت تعبیر نداره.   من 31 سالگی ازدواج کردم. الان همه همین سن ازدواج میکنن نگران نباش. مهم اینه با ادم خوب ازدواج کنی وگرنه آدم بد خدای نکرده همون مجرد ی بهتره