2777
2789

عزیزای دلم من یه ماه دیگ جشن شیرینی‌خورانمه و ۱سال و هشت ماهه که دماغمو عمل کردم و گوشتی بود دماغم . خواستم ببینم ب نظرتون میشه من یه هفته که موند ب جشنم چسب بزنم ب دماغم که یکم ورمش بهتر شه فرمش هم بهتر شه؟ چون دماغم گوشتی بود ورم داره هنوز یکم . ب نظرتون یه هفته ب جشن چسب بزنم ؟ بعدا ورم نمیکنه بدتر ؟ تو رو خدا هر کی اطلاع داره یا تجربه داره بگه 

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم با دکترت مشورت کن

چشم مرسی عزیزم

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍
آره بزن ولی از هفته‌ی قبل نزن ، هر موقع جشنت بود شب قبلش بزن تا ورمش بخوابه 

آها باشه گلم مرسی از راهنماییت 

سلام تاپیکت خوندم ژل لب زدی میشه اسم دکترتو بگی و اینکه مطب جردنش کجاس؟من تهرانم

سلام عزیزم کارش اصلا خوب نبود سه بار زدم جذب شد گوله شد دکتر کریم خلج مهری اینستا بزنی پیجش رو میاره من رفتم مرکز زیبایی نسیما توی ساوه برام ژل زد این خوبه راضیم دوازدهم تیر هم میرم ترمیم