بچه ها من ۶ماهه باردارم، مادرشوهرم با اینکه خونه یه پسر مجرد داره که ماشین هم داره ، تازه پدرشوهرم هم هست همش به همسرم گله میکنه که تو دیگه نبستی خرید کنی برام چون برادرشوهرم هیچوقت خرید نمیکرده الان مثلا هفته ای ۴ ، ۵ ساعت برای مادرش خرید ، بهش میگم تو دبگه ازدواجکرده وظیفه ای نداری ولی میگه نه باید برم، درصورتیکه مادرش۶ماهه بهم سرنزده، بهد اونجا هم که میره اون تایم رو لااقل یع زنگ نمیزنه جلوی مادرش حالمو بپرسه که اونم بفهمه زن باردارشو تنها گذاشته اومده خریدی زو بکنه که دوتا آدم دیگه هم میتونن بکنن😐😐😐حق دارم عصبی بشم یانه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچ نری درخواست دوستی نده چون میبرمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁.
واکنش نشون نده .اگه هر بار بگی تو حق نداری وظیفه ی پدرت هست و ....همش گله کنی .همسرت از دستت دلخوررمیشه با این که حق با شماست .سعی کن یه مدت بی خیال باشی بعد هر بار که میره حالشون رو بپرسی .بعد یه بار هم بگو چرادنمییان یه سر بزنن ناسلامتی ۶ ماهه باردارم بخاطر من نه ولی بخاطر شما و نوه شون باید میاومدن .دیگه هم نگو .یه بار که بگی بعد خود شوهرت به فکر میره و رفتار درست رو میکنه .اگه هی بخوای گله کنی دفعات بعد که بره اصلا بهتون نمیگه و این خیلی بدتره .کمی سیاست داشته باش