2777
2789
عنوان

جق دارم عصبی شم بنظرت؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 53 پست
اشتباه تایپ کردم 😭😭😭

عصبی حق داری بشی اماحق نداری نشون بدی.

مگه نمیگی بارداری؟؟ یه بار که رفتش یه کاری کن یه ذره بترسه نمیدونم مثلاً بگو رفتم فلان چیز رو بگیرم نزدیک بود بیفتم خیلی ترسیدم تو هم نبودی،یا بگو ساختمون فلان اتفاق افتاد خیلی ترسیدم همه مرداشون رفتند اما من احساس بی پناهی میکردم آخه تو پناه منی.

اصلأ اصلأ ناراحتی رو در مورد مادرش از این به بعد نشون نده این رمز کاره.

فقط نیاز خودت رو بیان کن و به زبون بگیرش و بهش بگو اون امیدته و از همین جور حرفها

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حالا چرا عصبانی میشی ۴ ساعت در هفته خدایی چیزی نیست که عصبانی بشی تو خودت داری مادر میشی خب چقدر بچت را دوس داری خب مادرا هم دوس دارن بعضی وقتا با بچه هاشون باشن حتی اگر بچه هاشون بزرگ باشن من خودم هم ماد  شوهر دارم و هم پسر که دنیای منه حالااگ  بعدا  هفته ای ۳ ساعت بیاد پیش من که خدایی بیشت  از جونم براش مایع گزاشتم خیلی کار نکرده 

زنگ بزنم بهش شاکی میشه میگه کلا پیش توام ۳ ۴ساعت اومدم اینجا هی زنگ میزنی که امارمو بگیری😐😐

بگو نه، یهو هوس فلان چیز کردم..یا مثلا فلان چیز نداریم خونه الان دیدم..مخصوصا برا خودت بگی بهتره،، یمدل میوه یا تنقلات بگو دلم خواس یهو...بعدم اینجور مواقع اگر با عشوه بحرفی و با ناز یا صداتو بچگونه کنی، شاکی نمیشه ک هیچ، دلشم ضعف میره ک زود برگرده پیشت ..

خب حالا چرا عصبانی میشی ۴ ساعت در هفته خدایی چیزی نیست که عصبانی بشی تو خودت داری مادر میشی خب چقدر ...

مادرشوهرم واسه جفت پسراش هیچ کاری نکرده  فقط به دنیا آورده و شیرشون داده ، کلا سرکار بود و طفلیا یا مهد بودن یا خونه مادربزرگاشون چون شاغل بوده ، تازه پول همسرمو برادرشوهرم رو هم نگه داشته پیش خودش و نمیده بهشون به بهانه اینکه صلاحشونو میدونه مبادا خرج زنشون کنن‌، فقط موقع کار ، یاد بچه هاش میفته بیشتر مسافرت و گشت و گذار با دوستاشه

خب حالا چرا عصبانی میشی ۴ ساعت در هفته خدایی چیزی نیست که عصبانی بشی تو خودت داری مادر میشی خب چقدر ...

فقط سو استفاده مالی و جانی میکنه ازشون ، رسما میگه محمد )شوهر من ، اسنپ من بوده😐😐

ببین بعضی پدر و مادرها با یکی از بچه هاشون راحت ترن چون بچه میدونه سلیقه مادر یا پدرش چیه 

مثلا خرید خونه ولباس با خواهرمه 

تعمیرات و حمل چیزهای بزرگ با برادرامه

دکتر و... با منه

مادرشوهر شمام اینطوریه 

اشکال نداره مادرشوهر هیچوقت مادر نمیشه که ازش توقع داری.

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم .