2777
2789
عنوان

حساس شدن سینه ها همراه سنگینی ودرد

2314 بازدید | 10 پست

من بعداز درمان ئایسکی زود رس دوبار پریود شدم،که هردو بادرد و حساس شدن سینه ها همراه بودن،الانم یک هفته مونده به پریودم،که دوباره این درد شروع شده،ایندفعه بدجور حساس شدن،یه جورایی مور مور وسوزن سوزن میشن دردشون یکم عجیبه انگار از درون یه خارش عحیب دارن، دارم اذیت میشم.

یک هفته پیش رابطه محافظت نشده داشتم،به نظرتون میتونه علایم پریودی باشه یا بارداری؟

خدایا خودت حفظش کن🙏

من هرماه قبل پریودی همینم 

تو بارداری هم ماه اول بسیار وحشتناک سنگین و دردناک بودن

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هرماه قبل پریودی همینم  تو بارداری هم ماه اول بسیار وحشتناک سنگین و دردناک بودن

من‌ دچار یائسگی زودرس بودم،قبل از اون درد انچنانی نداشتم پریودام بدون درد بودن نه سینه نه دل درد...ازوقتی هورمونام فعال شدن و پریودم برکشته،مثل زمان نوجوانی میشم خیلی اذیت میشم،البته این درد منو خوشحال میکنه،ولی ایندفعه یکم بیشتره شایدهم قراره همینطوری پیش بره،از ماه بعد قراره اقدام کنم به بارداری

خدایا خودت حفظش کن🙏
من‌ دچار یائسگی زودرس بودم،قبل از اون درد انچنانی نداشتم پریودام بدون درد بودن نه سینه نه دل درد...ا ...

انشالله بسلامتی 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

خانوما من ۳روز پریودم عقب افتاده ۱۳روز‌پیش رابطه داشتم خیلی سطحی در حد ی دقیقه بدون برخورد ب واژن (از‌پیش اب اختمالی یکم میترسم ک اونم اصلا مطمین نیستیم ک بوده)

بعد ۱۰روز‌ و دوازده روز بعد رابطه بی بی چک زدم منفی بود 

کلی دمنوشو زعفران خوردم 

هیچ علایمی از بارداری یا پریود ندارم 

جز اینکه امروز حس میکنم سینه هام بزرگ شده ولی نه درد داره نه سنیگن نه حساس 

اختمال بارداری هست؟

خانوما من ۳روز پریودم عقب افتاده ۱۳روز‌پیش رابطه داشتم خیلی سطحی در حد ی دقیقه بدون برخورد ب واژن (ا ...

احتمالا از استرس باشه.دوسه روز صبر کن اگرنشدی یه ازمایش بده

خدایا خودت حفظش کن🙏