2777
2789
عنوان

پسرم ریسه میره موقع گریه کردن سیاه و کبود میشه کسی بچش اینجوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7445 بازدید | 41 پست
دفعه اول چهل روزگی بود چند دقیقه رفت یعنی زبون لال فکر کردم تموم شد بعدم چهلر ماهگی و سر واکسنش
وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
الان ببرم دکتر آهن میشه داد
وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقت یه بار اینطوری میشد؟
نمیشه نگران نشی ولی فقط مراقبش باش.سعی کن کاری کنی کمترگریه کنه.گریه هم کرد تو صورتش فوت کن اگه خوب نشدیه ظاب ب صورتش برن.مث شوک عمل میکنه خوب میشه.واقعا صحنه وحشتناکیه.ولی به تدریج خوب میشه.من پسرم الان که هجده ماهشه الحمدلله خیلی کمتراونجوری میشه
با یک فنجان چای هم میتوان مست شد اگر او که باید باشد، باشد
برای دختر من خیلی وحشتناک بود سیاه و کبود میشد وبرای چند ثانیه نفسش قطع میشد و بی حال میشد بار اول که اینطووی شد من در اپارتمان و باز مردم و بچه به بغل بدون روسرس دویدم و رفتم تو حیات اپارتمان اینقدر جبغ زده بودم که دیگه صدام در نمیومد فکر کردم بچم مرده چون نغس نمیکشید یهو دیدم چشماشو باز کرده داره نگام میکنه روز خیلی وحشتناکی بود برام دذیال طول کشید و باید مواظب بودم گریه نکنه ولی بازم اون حالتا تکرار میشد الان یادش میوفتم حالم بد میشه فکر کنم ارثی باشه اخه همسرم هم اینطوری میشد
مامانا بچه هاتون خیلی اینطوری میشدن؟
شربت آهن رو حتما تحت نظر دکتر باید به بچه داد. یه موقع سرخود ندی بهشا. در مورد ریسه هم فقط میتونی مراقبت کنی تا بزرگتر بشه بهتر بشه. قبل از واکسنش حتما بهش چند بار آب قند بده. مقالات علمی میگت شیرینی احساس درد رو در بچه ها کاهش میده.
LilySlim Weight charts
هلیا چقدر پیش اومده تا حالا چند بار
آب قند برده بودم تا زد بچه یه لحظه شوکه شد خواستم آب قند بدم گفت دستت رو بذار رو پنبه که نشد همون لحظه بدم که اونطوری شد
بگید دیگه خیلی اینطوری میشدن بچه هاتون
اسمونی جان هیچ مشکلی ندارند و نیاز به دارو ندارند و دکترا میگن از چها ر پنج بچه یکی اینطوری میشه دکتر میگفت نوزادان میتونند تا پنج شش دقیقه نفس نکشند پس نگران نباش باچند ثانیه نفس کشیدن هیچیشون نمیشه ولی خوب مادر مگه میتونه این حالتا رو ببینه من که هر دفعه اینظوری میشد تا یه ساعت دیت و پاهام شل میشد و از حال میرفتم.
باور کنید از دیرور انگار همه چیمو از دستت دادم .تمرکز ندارم دیشب فقط بیدار بودم تب نکنه گریه نکنه 7.8بار جاشو عوض کردم بخاطرش گریه نکنه