2777
2789
عنوان

پسرم ریسه میره موقع گریه کردن سیاه و کبود میشه کسی بچش اینجوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7460 بازدید | 41 پست
اسمونی جان دختر من خیلی لوس بود تک فرزند و اولین نوه دو خانواده و دویت داشت همه بش توجه کنند و به خواسته هاش نه نگند گاهی وقتا قشنگ متذجه میشدم که وقتی نه.میشنوه از روی قصد میخواد نفسشو ته بندازه که من سریع سرگرمش میکردم چون میفهمید که ابن کارو کنه همه میدوند طرفش
قبش داده بود فکرکنم واکسنم بد زد .چون مسول پذیرش آشناست بعدا گفتن میخواستی واکسن بزنی میگفتی به یکی دیگه میگفتم بیاد بزنه
وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی از لطفتون فقط بگید زیاد اینطوری میشدن بچه هاتون
وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
الهب شکر حدا برات حفظش کنه شما هم آهن دادی از کی متوجه شدی اینطوریه
اهن که میدادم از شش ماهگی شروع شد داشت شیشه میخورد شیرش تموم شد و شروع کرد به نق زدن فهمیدم که ییر نشده شبشه رو از دهنش گرفتم برم دوباره براش درست کنم دیپم سیاه و کبود شده منم تا حالا ندیده بودم وحشت کردم اصلا نگران نباش
شربت آهن خوشمزه چیه که بچه بخوره
مرسی خدا بچه هاتونو براتون حفظ کنه و همیشه سلامت و خوش باشید برای من وبچه هم دعا کنید