2777
2789

دوستان شرکتی ک باهاش همکاری میکنم احتیاج ب جذب نیرو داره تمام راه ها آموزش داد میشه کل آموزش ها رایگان هستش با تلاش خودت میتونی درآمد داشته باشی 

آیدی روبیک ام @Arezu_538

لطفا پیام بدید تا جواب بدم خیلی ممنون لطفا پسر پیام ند 

تعداد رای : 6
نظرسنجی
پیام دادم
3
50%
الان پیام میدم
3
50%
ی صلوات بابت نیتم میفرستی🥺💕(متخصص پوست ومو) کاربری دست سه نفر هست دوستای گلم🌱❤ دختر🇹🇷ام🙂
نمیتونم پیدات کنم

@Arezu_538 اینو کپی کن بزن 

09017278402 این شماره امه

ی صلوات بابت نیتم میفرستی🥺💕(متخصص پوست ومو) کاربری دست سه نفر هست دوستای گلم🌱❤ دختر🇹🇷ام🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من روبیکا ندارم توی تلگرام یا، ایتا شما نیستی؟ 

شمارمو اون بالا هست از ایتا پیام بد

عزیزم پیام دادم ایتا آنلاین نیستی نوشته بازدید هفته پیش

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
عزیزم پیام دادم ایتا آنلاین نیستی نوشته بازدید هفته پیش

ن الان انلاینم

ن الان انلاینم

ممنون بله دیدم پاسخ دادین

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
برا من ولی توضیح ندادید

لطفا ی بار دیگه پیام بدید با تشکر