2777
2789
عنوان

التماس میکنم بیاین کمک بدجور اذیتم

| مشاهده متن کامل بحث + 3711 بازدید | 55 پست

برای شوهرت دلبری کن...بهش برس ..چه جنسی و چه اشپزی..دسرای باکلاس درست کن...غذاهای خوب بپز...لباسهای جذاب بپوش...

شوهرت که دلش باهات باشه اونا کاری ازشون برنمیاد..

واسه شوهرت همیشه شیک و تر و تازه باش

قاشق نشسته
ببین مدام همسرم پر میکنن خودم شنیدم پدرشوهرم میگفت من مهرشو میدم ردش کن بره نمی‌ذارن زندگی کنم هر چ ...

میگم فقط ازشون دورشو....تامیتونی به سوهرت محبت کن وبرس بهش ....عروس دایی منم همین جودشدازاونجارفتن باشوهرش خوب شداونم مادرشوهرش نمیخاستش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین کار رو میکنم تا شب به شدت درس میخونم، سعی می کنم بخودم برسم به خونم میرسم اما شب که همسرم میاد ...

وقتی میاد بحث کنه بهش بگو عزیزم میدونم خسته ای...بذار آروم که شدی در موردش صحبت میکنیم...

قاشق نشسته
میگم فقط ازشون دورشو....تامیتونی به سوهرت محبت کن وبرس بهش ....عروس دایی منم همین جودشدازاونجارفتن ب ...

برای منم دعا کنید 

با اینکه هفته ای چند روز باهم بدجور دعوا میکنه و دلم از خودش و خانواده اش شکسته ولی باز تلاش می‌کنم 

وقتی میاد بحث کنه بهش بگو عزیزم میدونم خسته ای...بذار آروم که شدی در موردش صحبت میکنیم...

آدم حسابم نمیکنه

بخاطر تفاوت سنی مون فک نمیکنه من بتونم برای زندگی مون تصمیم بگیرم. تا بیام حرف بزنم شروع به فحاشی میکنه

یه مقدار که گذشت و زندگیت محکم شد بشین زیر پاش که از این خونه بریم

همه ی امیدم اینه 

حتی میگم باردار شم شاید طلاقم ندن

میدونم فکر احمقانه ای هست 

ولی این خانواده نوه ندارن شاید بچه بیاد محبت من به دلشون بشینه

خب چرا باهات ازدواج کرده!؟ اونکه سن و سالت رو میدونسته

عاشق شد هنوزم عاشقم اینو از روابط شبانه مون میفهمم

ولی هیچکدومشون منو نپذیرفتن حتی همسرم

فقط دوستم داره ولی به عنوان شریک زندگی نپذیرفتم

حق تصمیم گیری حتی در موارد مربوط به خودمم بهم نمیده

چرا با هم‌پیش مشاور خانواده نمیرید؟

گفتم بهش