2777
2789
عنوان

التماس میکنم بیاین کمک بدجور اذیتم

| مشاهده متن کامل بحث + 3711 بازدید | 55 پست
خونه به نام همسرم هست. میتونیم جدا شیم یه خونه دیگه داره داده اجاره اما همسرم جدا نمیشه میگه خیالم ...

وا...این همه ادم دور از خانواده شوهر هستن چه اتفاقی براشون میفته ؟

قاشق نشسته
پس دلیل رفتارشوهرت چیه؟اگه دوستت داره خوب ازاونجابرین حتما دورباشی ازشون رابطتت بهترمیشه باهاشون&nbs ...

نمیدونم اصلا نمیدونم چرا اینقد به آزارم راضی شده

میبینه عذاب میکشم میبینه هر روز یه دعوا و توهین بهم میشه

فقط بلده بره باهاشون دعوا کنه بعدم میاد خونه با من دعوا میکنه و کتک کاری

من اصلا زندگی ندارم بدبختم بدبخت😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم اصلا نمیدونم چرا اینقد به آزارم راضی شده میبینه عذاب میکشم میبینه هر روز یه دعوا و توهین به ...

فقط راضیش کن ازاونجابریدایتجوری هرلحظه اش عذابه برات...‌چراوقتی نمیخان تورواونجاراضی شدی بری اخه....ماکه مادرشوهرمون میخادمون نمیتونیم تویه ساختمون زندگی کنیم شماکه جای خودداری

ما اختلاف سنی مون زیاده مدام می‌ترسه من خطا کنم. هر جا بخوام برم خودش منو میبره به زور میذاره دوستامو ببینم

اختلاف سنی مون زیاده می‌ترسه خطایی کنم

اجازه هیچ کاری بهم نمیده حتی یه ضدآفتاب نمیذاره بزنم به زور اجازه داده دوبار دوستامو ببینم. هر جا برم خودش میرسونه برمیگردونه

فقط راضیش کن ازاونجابریدایتجوری هرلحظه اش عذابه برات...‌چراوقتی نمیخان تورواونجاراضی شدی بری اخه.... ...

چند روز پیش تولد خواهر شوهرم بود منو دعوت نکردن

با همسرم براش کادو گرفتیم براش گوشی که دوست داشت گرفتیم اما من راه ندادن همسرم که رفتارشون دید تو جشن ننشست فقط کادو رو داد اومد بالا

ولی شب سر یه بهونه الکی با من دعوا راه انداخت و کتک‌کاری کرد

تو که میگی اوضاع مالی شوهرت خوبه پس چرا تلاش نمیکنی که جدا زندگی کنید؟

نمیخواد جدا شیم

حرف از جدایی میزنم دعوا میکنه 

ببینه نمیدونم چه مرگشه که زندگی منو سیاه کرده

یه راهی یادم بدین یکم ارتباط شون با من بهتر بشه

واقعا احساس میکنم اضافیم

نمیخواد جدا شیم حرف از جدایی میزنم دعوا میکنه  ببینه نمیدونم چه مرگشه که زندگی منو سیاه کرده ...

تازمانی تویه ساختمون باشید وضعیتت همینه ...من باشم میچسبم به شوهرم وزندگیم اصلارفت واندم نمیکنم باهاشون وقتی احترام نمیذارن بهم....شوهرت که وضعش خوبه برین بیرون مسافرت خوش بگذرون ..ول کن اونارو ...

یه راهی یه سیاستی یادم بدین رابطه شون با من کمی بهتر شه چیکار کنم یکم تحویلم بگیرن

تو چه نیازی به تحویل اونا داری؟اصلا بهشون فکر نکن...روی خودت کار کن...حد خودت رو ببر بالا

قاشق نشسته
تازمانی تویه ساختمون باشید وضعیتت همینه ...من باشم میچسبم به شوهرم وزندگیم اصلارفت واندم نمیکنم باها ...

ببین مدام همسرم پر میکنن خودم شنیدم پدرشوهرم میگفت من مهرشو میدم ردش کن بره

نمی‌ذارن زندگی کنم هر چند روز یه بار همسرم خونه شون دعوت میکنن بهش میگن میخوای چیکار کنی چرا طلاقش نمیدی

تو چه نیازی به تحویل اونا داری؟اصلا بهشون فکر نکن...روی خودت کار کن...حد خودت رو ببر بالا

باور کنید من خوش قیافم همه چیم خوبه فقط خانواده درستی نداشتم همین درسم خوبه معدلم خوبه دارم کنکور میخونم اگه بذارن دانشگاه رشته خوبی قبول میشم در حدشون میشم

من جای تو بودم از این بی محلی استفاده میکردم و میرفتم دنبال ادامه تحصیل

همین کار رو میکنم تا شب به شدت درس میخونم، سعی می کنم بخودم برسم به خونم میرسم اما

شب که همسرم میاد یه دعوا راه میندازه که بهم میریزم