2777
2789
عنوان

برخورد تون با شوهر دروغگو چی هست

188 بازدید | 28 پست

سلام دوستان شوهرم 5 ماه بهم میگفت یک شب درمیون محل کارهستم تمام مدت از ترس چراغ روشن میکردم تو خونه تا خوابم ببره نصفه شب ها از خواب می‌پریدم 

بالشت اش رو توی بقلم میگرفتم تا خوابم ببره 

از تنهایی خسته شده بودم و نزدیک 8 کیلو کم کرده بودم

بعد فهمیدم شوهرم دروغ گفته بود و خونه باباش می‌خوابیده.... 

ظهرها بدون اون غذا از گلوم پایین نمیرفت هیچ وقت غذای مورد علاقه اون رو تنهایی درست نمیکردم خودم بخورم میزاشتم اونم باشه 

تمام مدت فهمیدم دروغ میگفته نزدیک یکسال ظهرها خونه مامانش ناهار می‌خورده 

با دوستاش هماهنگ کردم ک  سر من کلاه بگذارن به خاطر یک کارت 700 هزار تومانی 

این درحالی بود ک من همه طلاهام رو بهش داده بودم 

بچه ها خیلی احمق بودم من کم غذا میخوردم تا بهش فشار نیاد و شرمنده نشه چون قسط داشتیم 

و می‌گفت ندارم اما دروغ بود همش... 

بابت این دروغش خیلی معذرت خواهی کرد وگریه کرد اما من خیلی زدمش ازش متنفر شدم 

حمله کردم بهش نزاشتم پیشم بخوابه میگفتم کمشو خونه بابات ومامانت

تا 2 ماه.. باهاش خوب بودم یهو یادم میومد میزدمش و پنجیرش میگرفتم حتی یکبار خواب بود صداش زدم و با دست زدم توی سینه اش و گفتم برو پایین بخواب 

اونم خسته شد والان داریم طلاق میگیریم 

به نظرتون کارم اشتباه بود ک نبخشیدمش؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم دلیل دروغ و فراری بودن مرد رو از خونه بهتره تو خودمون جستجو کنیم !! کتک زدن و فحش و .. 🤦🤦  با این واکنش شما شاید اوضاع بهتر هم نشه ، اگرم ادامه بدید به این بی حرمتی ها ،همسرتون نقش طلبکار رو به خودش میگیره تازه میگه خوب کردم ،، 🧘🧘 

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

شوهر تو کپ شوهر منه ، خودشه یعنی خودشه عوضیای اشغال این ب من میگ جدا شو اما گو خورده باید درست بشع ه ...

به منم گفته 200 میلیون با طلاق الانم خونه بابام هستم... 

کل اعضا خانواده ام رو بلاک کرده 

جالبه قیافه حق به جانب گرفته شما الان کجایی