2777
2789
عنوان

برخورد تون با شوهر دروغگو چی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 28 پست
به منم گفته 200 میلیون با طلاق الانم خونه بابام هستم...  کل اعضا خانواده ام رو بلاک کرده  ...

من خونه خودمم باید آدمش کنم گوه خورد این بشر التماس من میکرد ک زنم شو دروغ نمیگم تا حالم خوب نشه ولش نمیکنم این همه سال ولش کردم دیگ ولش نمیکنم باید درست بشع من حالیم نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم دلیل دروغ و فراری بودن مرد رو از خونه بهتره تو خودمون جستجو کنیم !! کتک زدن و فحش و .. 🤦🤦& ...

به خدا قبلش نمیزدمش

دروغ رو هم به همه میگه از روز اول کلی دروغ گفت ک نخواد عروسی بگیره و طلا بخره

چ مدته ک فهمیدی  شوهر شما هم شب ها نمیومد خونه

غلط میکنه شب نیاد تیکه تیکش میکنم 

ظهرم میاد خونه 

ولی هیچی نمیگ از کاراش هیچی سردر نمیارم چیکار میکنه چقد داره همش ب من میگ ندارم 

حق داشتی منم بودم نمیبخشیدم شخصیت شما رو همه جا له کرده و به گند کشیده و دروغ گفته و بی اعتمادی ایجا ...

الانم قیافه حق ب جانب گرفته ک من عصبی ام و بهش حمله کردم 

و گفته منو نمیخواد و طلاق 

الانم قیافه حق ب جانب گرفته ک من عصبی ام و بهش حمله کردم  و گفته منو نمیخواد و طلاق

بگو برو گمشو بابا مهریتم تمام کمال بگیر والا 

این عوضی ارزش نداره  ،شوهر من کمی جای باز کردن داره ک بشع کمک کرد اما برا تو از اولش ازت بریده هیچی بهت نمیگفته پنهونکار عوضی بوده مث شوهر من ولی صاف میاد پیشم هرگهی بخوره میاد ن اینک نیاد