2777
2789

قندناشتام 101 بعداز خوردن شربت گلوکز 244 شده حالا دکتر هروعده چهار واحد انسولین نوروپید یا نارنجی داده شبا هم قبل خواب هشت واحد لاتتوس میگم چهار واحد موقع شامو که میزنم دوساعت بعد قندم 103 میشه میگم هشت واحد شبا موقع خواب زیاد نیس 

تهرانی؟!!  بعد این حجم انسولین رو دکتر غدد تجویز کرده یا زنان

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی نگرانم هشت واحد قبل خواب زیاد نمیاره پایین قندمو

بنظرم میاره و خطر ناکه

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
دکتر غدد ن تهران نیستم 

میتونی انلاین از دکتر اشرف علی مددی فوق تخصص غدد یک مشورت انلاین بگیر... ما از اقوام قندش 400 بود با چندتا قرص همون سه روز اول شد 110  رتبه اول تو بورد تخصصیشه پزشک خودمم هست پزشک باسوادیه باهاش مشورت کن

میگم قبل خواب دوسه واحد بزنم بجای هشت منم میترسم 

من از افت قند مثه سگ دور از جونت میترسم چون ادم شروع میکنه عرق کردن سرت دیگ مال خودت نی... میخای از واحد کم شروع کن  ب زدن قبل خاب رو 

من از افت قند مثه سگ دور از جونت میترسم چون ادم شروع میکنه عرق کردن سرت دیگ مال خودت نی... میخای از ...

اره منم دیشب از ترسم گریه میکردم ولی نزدم میگم از امشب دوسه واحد بزنم زیاد نمیزنم موقع خواب 

اره منم دیشب از ترسم گریه میکردم ولی نزدم میگم از امشب دوسه واحد بزنم زیاد نمیزنم موقع خواب 

عزیزم چیکارکردی انسولینت را منم ۵واحد قبل خواب لوومیر میزنم قند قبل خواب برااینه که قندناشتا کنترل شه ومعمولا اثراتشون ۱۸الی ۲۴ ساعته ویه دفعه افت قندنمیده

عزیزم چیکارکردی انسولینت را منم ۵واحد قبل خواب لوومیر میزنم قند قبل خواب برااینه که قندناشتا کنترل ش ...

شبا میترسم بزنم وقتی انسولین 1 یا 2 واحد میزنم قندم 100 یا 99 میشه دیگه میترسم شبا بزنم 

شبا میترسم بزنم وقتی انسولین 1 یا 2 واحد میزنم قندم 100 یا 99 میشه دیگه میترسم شبا بزنم 

گلم باید برسونیش به زیر ۹۴ بعدهم این انسولین های طولانی اثر براقندکل روزت تاثیر داره  پایین میارتش دیابت خطرناکه جدی بگیرش من الان ۵تامیرنم مشکلی پیش نمیاد وتقریبا اوکی شدم باهاش بازم بادکترت مشورت بگیر