قندناشتام 101 بعداز خوردن شربت گلوکز 244 شده حالا دکتر هروعده چهار واحد انسولین نوروپید یا نارنجی داده شبا هم قبل خواب هشت واحد لاتتوس میگم چهار واحد موقع شامو که میزنم دوساعت بعد قندم 103 میشه میگم هشت واحد شبا موقع خواب زیاد نیس
تهرانی؟!! بعد این حجم انسولین رو دکتر غدد تجویز کرده یا زنان
بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی نگرانم هشت واحد قبل خواب زیاد نمیاره پایین قندمو
بنظرم میاره و خطر ناکه
بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
میتونی انلاین از دکتر اشرف علی مددی فوق تخصص غدد یک مشورت انلاین بگیر... ما از اقوام قندش 400 بود با چندتا قرص همون سه روز اول شد 110 رتبه اول تو بورد تخصصیشه پزشک خودمم هست پزشک باسوادیه باهاش مشورت کن
من از افت قند مثه سگ دور از جونت میترسم چون ادم شروع میکنه عرق کردن سرت دیگ مال خودت نی... میخای از واحد کم شروع کن ب زدن قبل خاب رو