2777
2789
عنوان

ناخن کارا بیاین لطفا

168 بازدید | 21 پست

دوستان کلاس کاشت ناخن رفتم پولم کمه میخام وسایل دست دوم از تو برنامه ی دیوار بخرم بنظرتون چه مارکی بخرم که به مشکل نخورم از چه طریقی بفهمم دستگاه سوهانشون سالمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خرج وسایلش چقدر میشه ؟

نو بخوای بخری

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ولی کلا هر چیز دست دومی رو باید تست کنی

با یکی که‌بلد هست برو

اون تست کنه برات

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خرج دستگاه زیاد نمشه لاک ژل ها گرونه

من دستگاه  یو وی و سوهان خریدم قبل از عید دوتاش باهم با لوازماش 5تومن شد ولی لاک ژل ها گرونه

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  
زیاد میشه میخام حداقل ۶یا۷تومن بشه

همون نو بخر چون دست دوم کارشو کرده و خراب میشه

دستگاه و لوازم و چندتا لاک ژل و بقیه وسایلا نهایت همون 7میشه

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  
خرج دستگاه زیاد نمشه لاک ژل ها گرونه من دستگاه  یو وی و سوهان خریدم قبل از عید دوتاش باهم با ل ...

ببین به نظرت تو خونه بگیریم فقط لاک بزنیم چی میشه ؟

لاک ژل بگیریم

در حد دو سه تا رنگ

ناخنکار نیستم خودم

میخوام ببینم میشه اگر بخوایم در حد لاک که بمونه و نره