2777
2789
منم مثل تو بودم رفتم اربعین بدون اعتقاد اما وقتی برگشتم دیگه اون آدم نبودم. همه چیزم عوض شد همه چییی ...

انشالله بتونم تا اربعین هر جور شده پیاده برم مثل خودش که مریض بوده گفته من تا پای پیاده برای اربابم حسین تا کربلا نرم خوب نمیشم 🙂

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه هر وقت میومدم شهرستان می‌گفت بیا بشین کنار بابا خیلی خیلی زل میزد به من یه بار بهش گفتم چرا بع ...

گریم گرفت بخدا 

بابای منم قبل رفتنش همینو گفت بهم   

بی بی هم نشدیم .........  شازده و مش قربون بخاطرمون جنگ کنن 🤧😅
همیشه هر وقت میومدم شهرستان می‌گفت بیا بشین کنار بابا خیلی خیلی زل میزد به من یه بار بهش گفتم چرا بع ...

از بس پاک بوده و به خدا نزدیک🥲

خوش به سعادتشون انشاءالله ما هم بتونیم ذره ای از معرفت و شناختی که اونها نسبت به خدا داشتن رو درک کنیم 

ولی واست خوشحال شدم.. تو این دنیا دوست داشته عاقبت بخیر باشی و با رفتنش هم باعث شده مسیر زندگیت به سعادت برسه..قدر خودت رو بدون عزیزم و به قولت عمل کن❤️

عزیزم منظورم اینه دوست داری همه عمرت رو داخل کربلا بگذرونی انگار رو ابرها داری حرکت می‌کنی از ...

چ جالب.خدا قسمت کنه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

اونایی که میمیرن به همه کار ما آگاهن چه خوب که داره انرژی مثبت بهت میفرسته  تو براش نماز میخون ...

ممنونم انشاالله 

همیشه برای عاقبت به خیریم دعا میکرد 

همیشه قربون صدقم می‌رفت می‌گفت بردقورم یعنی سنگ قبرم یعنی همیشه کنارمی همیشه توی قلبمی🙂🥺

وقتی اومدم توی حیاط دیدم دیگه نیستش و فقط تابوتش وسط حیاطه انگار دنیا روی سرم خراب شد 

داد زدم دیگه کی بیاد بهم بگه دخترم بیا کنارم بشین برات تعریف کنم😭

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩

خیلی خیلی سخته من پدربزرگمو پیشتر از بابام دوست داشتم و خواهم داشت چون اون بابامو بزرگ کرده با معرفت مثل خودش بار آورده 

درسته سنش بالا بود ولی همه مثل یه جوون براش عزاداری کردن چون خیلی پاک بود برای همه یتیمای برادراش و خواهراش پدری کرده بود🥺

یعنی اینقدر خوبه دوست نداری برگردی 

جدی 🥺

میشه دعا کنید منم بتونم این حس رو تجربه کنم 

این روز ها خیلی بهش فکر می کنم ❤️

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»