2777
2789

التماس دعا دارم عزیزم. خیلی دعام کن.یا بمیرم یا درست بشه

منم برای پدر بزرگت صلوات میفرستم و یه سوره میخونم 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم جوگیری شدی.چند روز دیگه فراموش میکنی

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

ان شاالله عزیزم  بله که اینطوریه اموات از همه کارهای ما باخبرن آره ده روزه پاسپورت میاد  ...

چرا راه بر گشت نداره عزیزم

منم میخوام پیاده روی اربعین برم کربلا 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

ان شاالله عزیزم  بله که اینطوریه اموات از همه کارهای ما باخبرن آره ده روزه پاسپورت میاد  ...

ببخشید جمله آخر تون یعنی چی ؟!

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»

اونایی که میمیرن به همه کار ما آگاهن چه خوب که داره انرژی مثبت بهت میفرسته 

تو براش نماز میخونی و اونم واسه عاقبت بخیریت دعا میکنه

خدا بیامرزه پدر بزرگتو 

بی بی هم نشدیم .........  شازده و مش قربون بخاطرمون جنگ کنن 🤧😅

قطعا خیلییییی تاثیر داره خوشحالم از تصمیمی ک گرفتی انشاالله ثابت قدم بمونی عزیزم❤

زبانت معمار است و حرف هایت خشت خام... مبادا کج بچینی دیوارِ سخن که خواهد ریخت بنای شخصیتتツ هر جا فکر کردید دارم اشتباه میگم ریپلای کنید با هم محترمانه صحبت کنیم با هم دشمن که نیستیم اینجا محلی برای تبادل نظره :) دوست دارم به همه کمک کنم تا جایی که میتونم ولی ادب برام ازنون شب واجب تر و مهم تره✨ما را از خون نترسانید به سر دادن عادت داریم...🥀

چرا راه برگشت نداره

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

آفرین بهت دختر..چقدر دل مهربون و انگیزه قوی داری و خوشبحال پدربزرگت که همچین نوه ای داره.. انشاءالله ...

همیشه هر وقت میومدم شهرستان می‌گفت بیا بشین کنار بابا خیلی خیلی زل میزد به من یه بار بهش گفتم چرا بعضی وقتا خیلی نگاهم میکنی می‌گفت تو با بقیه نوه هام فرق داری برام یه جور دیگه میبینمت تو رو‌

بار آخری که دیدمش گفتم بابایی سر نمازت منو هم دعا کن گفت من دیگه دعام فعلا کافی نیست من رفتنیم شما دعا کنید یعنی چطور میدونست که میخواد بره؟با اینکه حالش خوب بود🥺

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩

منم مثل تو بودم رفتم اربعین بدون اعتقاد اما وقتی برگشتم دیگه اون آدم نبودم. همه چیزم عوض شد همه چییییز

انگار منو کوبیدن از نو ساختن. من خیلییییی معجزه دیدم اربعین. برو حتما.حتی اگر رو این عقاید امشب هم نتونی بمونی اگز کربلا اربعین بری آنقدر عوض میشی ک انگار تو قبلا زنده نبودی

عزیزم نیت کردی عالیه همه اینکارا عالیه.اگر میخوای ثابت بمونی باید نیتت رو هدیه کنی به امام حسین بگو تو مواظب من و نیتم باش سست نشم.بعدم برو کربلا برو برو برو 

من کارم اینه بشینم به همه بگم برید کربلا اربعین برید کربلا.

نماز و روزه و حجاب و قرانت رو هدیه کن به امام حسین بعد بگو پدر بزرگم هم فیض ببره.اینجوری خیلی بیشتر بهش میرسه