2777
2789

هنوز این تاپیکا هست ؟😂

یه متن زیبایی خوندم نوشته بود :برای همه خیر بخواهیم چون سعادت دیگران از خوشبختی ما نمی کاهدو بی نیازی آنها از ثروت ما کم نمی کند چه زیباست که همیشه نیک اندیشو خیرخواه باشیم در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می‌کند که تنودش ر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوابم میاد ی سوال مهربون‌بپرس برم

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               
شوهرم دوسم داره؟؟ دلش بامن هست اصلا؟؟

اره فقط نشون‌نمیده فک کنم مغروره؟ یکم خودخواه؟

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               
خوابم میاد ی سوال مهربون‌بپرس برم

عزیزدلم بخدا فقط همین سوال بهم بگو اونروز وقتی منو بعدمدتها دید حسش چی بود؟؟ شناخت منو؟؟؟

دوستم داره ؟ منو میخواد واقعا؟؟ یا یکی دیگرو میخواد؟

@حاج_خانوم_پشمکیان  

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
اگه سوالات مسخره نیست من هستند خدمتت

میشه بگی‌بنظرت کی‌ازدواج‌میکنم؟غریبس یا اشنا🥲🥲

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستی💖🥲♡اللهم صل علی محمد و ال محمد♡ دست ۲ نفره این کاربری!
اره فقط نشون‌نمیده فک کنم مغروره؟ یکم خودخواه؟

حمید مریم و دوست داره؟طلاق میگیرن یا عروسی میکنن؟

اگه اینو میبینی ازت میخوام که😔😭برام دعا کنی تا آرامش بگیرم و زندگیم درست بشه منم طعم خوشبختیو‌ بفهمم چون بد عدالتی بود که منی که ۱۷ سالمه نامزدم بهم خیانت کنه و بخوام طلاق بگیرم در حالی که عاشقشم..خدایا بهم کمکم کن بقیشو‌ پشتم باش😥😥💔💔
عزیزم خواهش میکنم بگد بهم فکرمیکنع؟ میبینمش؟ 

فکر میکنه ولی نه در حد زیااااد تو ی‌مکان تفریحی فکر کنم میبینش ۲-۵ روز دیگه