2777
2789
چیز بدی نیوفتاده عزیزم،ولی خب اول مطمئن شو گلم

مرسی مهربون.برات ایت الکرسی میخونم حتما💖😊التماس دعای زیاد😊😊

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستی💖🥲♡اللهم صل علی محمد و ال محمد♡ دست ۲ نفره این کاربری!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در گیری شدید فکری داری،دوست داره ولی ناراحته،اما تا ۵ وعده حل میشه نگران نباش

ممنونم عزیزم 🙏🙏🌹

دختر عزیزم لبخندت تمام خستگی های دنیا را از بین میبرد هر روز برای خوشبختی تو دعا میکنم
یه بحثی میکنید سر همین خونه ولی رفع میشه،افتاده ک از هر لحاظ زندگیتون تغییر می‌کنه و بهتر میشه،ی آقا ...

سلام خوبی اگه هستی بهم بگو امتحان فردا قبول میشم؟

سلام خوبی یه سوال دارم هستی جواب بدی ممنون میشم؟

جانم

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               
هنوز این تاپیکا هست ؟😂

تنها تاپیکایب که تو نینی سایت تا ابد میمونه همینه:)

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا