2777
2789

به نظرتون خیلی مسلط بودن روی جزوه استادها(استاد‌های شناخته شده و عالی مثل حنیف عظیمی و یحیوی و ..) و مسلط بودن روی تست‌های کنکور ولی از طرفی خیلی تست‌های کتاب رو نزدن چطوره بده یا خوب؟ 

دیگه وقت ندارم برگردم تستای کتابا رو بزنم

میشه با همینا ۴۰ زد به نظرتون 

تجربی ام 

به نظر من نه

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جزوه سالیانه آقای یحیوی خودش است زیاد داره بنظرم اگه همونا رو مسلط باشی و تستای کنکورم کار کرده باشی یه درصد خوب میتونی بزنی 

جزوه زیست آقای عظیمی هم همینطور بنظرم اگه طبق برنامه سالانش پیش رفته باشی و مرور داشته باشی و تستای کنکور هم زدی و کامل روی مطالب مسلطی اوکیه ( بنظرم تو زیست مرور خیلی مهمه ) 

ریاضی و شیمی هم مثل فیزیک اکثر اساتید جزواتشون تست زیاد داره 

ان شاالله که نتیجه خوبی بگیری عزیزم 

چرا نه؟ جزوه هاش همش سوالای ازمون ها و کنکوره خیلی بلدمشون +سوالای خود کنکور

چون فقط رو اونا مسلطی تستای گوناگون ندیدی و رو اونا اون تکنیکو پیاده نکردی ولی امیدوارم نتیجه خوبی بگیری

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  
چون فقط رو اونا مسلطی تستای گوناگون ندیدی و رو اونا اون تکنیکو پیاده نکردی ولی امیدوارم نتیجه خوبی ب ...

قبلا که تست زدم مثلا دی و بهمن و ماه های قبل خلاصه

فقط الانو میگم

انشاالله

انشاالله شما هم همونی قبول شین که میخواین اگه کنکوری هستین

قبلا که تست زدم مثلا دی و بهمن و ماه های قبل خلاصه فقط الانو میگم انشاالله انشاالله شما هم همو ...

اره الان برای مرور جمعبندی خوبن

ممنونم همچنین