2777
2789
عنوان

بچه ها من همونم ک تاپیک زدم گفتم شوهرم کتکم زده و پر بازدید شد

| مشاهده متن کامل بحث + 3578 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک های قبلی شما رو خوندم راستش اول که این تاپیک رو خوندم فکر کردم دفعه اول بوده دست روی شما بلند کرده اما بعد دیدم نه قبلا هم تکرار شده و سوال من اینه با خرید یه کم طلا این مشکلات اساسی حل میشه و اون کتک ها و توهین و تحقیرها از دلتون در میاد واقعا؟؟!!!

با عصبانیت تاپیک میزنن بعد پشیمون میشن ی تاپیک دیگه میزنن  شوهری که اول ک و ن ننش و حواله کرد ...

این حرفات اصلا حرفای خوبی نیستن ک میگی عزیز تو از زندگی من هیچی نمیدونی پس قضاوت نکن شاید توهم جای من میدونی همینکارو میکردی‌.  نمیخوام دلتو بشکنم یخاطر همین هیچی نمیگم..

این حرفات اصلا حرفای خوبی نیستن ک میگی عزیز تو از زندگی من هیچی نمیدونی پس قضاوت نکن شاید توهم جای م ...

ببین خانوم خوب تو همه خونه ها مشکل هست کتک کاری هم بعضی خانواده ها دارن اول که من اصلا قضاوت نمیکنم چون هر کسی شرایط خاص خودش و داره

ولی اینکه میای اینجا از خصوصی ترین مشکلاتت تاپیک میزنی و نظر هم میخای من و امثال من از بیکاری یا هر چیز دیگه شاید بقیه تاپیکات رو هم بخونیم خب طبیعیه الان حس کنیم خالی بستی حداقل میگفتی اومد ماچم کرد یا گل داد انقدر تابلو گفتی مطمئن باش کاربرا خانومی کردن به روت نیاوردن اصلا و ابدا به من ربطی نداره تو زندگی تو چی میگذره ولی وقتی تاپیک میزنی به خودم اجازه میدم نظرمو بگم

امیدوارم بتونی زندگیتو پر از آرامش کنی

به نظرم باید خود شما شخصا به یه روانکاو یا مشاوره حتما حتما رجوع کنی... حرفها و تاپیکهات نشون میده شخصیت وابسته ای داری و دلت میخواد بهت ترحم بشه... لطفا از این حرفم ناراحت نشو ولی شما بیشتر مشکل شخصیتی دارید..... قبل از ساختن زندگیت باید خودتو بسازی

به نظرم باید خود شما شخصا به یه روانکاو یا مشاوره حتما حتما رجوع کنی... حرفها و تاپیکهات نشون میده ش ...

چه خوب تشخیص دادید منم همین مشکلودارم ۱۵ ۱۶ ساله دارم تو این زندگی زجر میکشم ولی نمیتونم تصمیم درستو بگیرم هر بار تصمیم به طلاق گرفتم با کوچکترین چیزو بهونه کردم باز برگشتم  افسردگی از اول داشتم الان خیلی بدتر شدم قراره برم پیش روانپزشک به نظرت اینم بگم که شخصیت وابسته دارم با قرص مشکلم حل میشه 

بشکست دلم ،کسی صدایش نشنید
چه خوب تشخیص دادید منم همین مشکلودارم ۱۵ ۱۶ ساله دارم تو این زندگی زجر میکشم ولی نمیتونم تصمیم درستو ...

وقتی میری پیش روانشناس یا مشاوره باید همونجوری که تو خلوت با خودتون حرف میزنید، صحبت کنید و تا جزئی ترین مساله رو براش بازگو کنید...  نداشتن ثبات شخصیتی یکی از بزرگترین مساله بین خانمهاست که برای حل مشکلاتشون به همه چیز فکر میکنند بغیر از خودشون... گاهی با دارو هم میشه بعضی از اختلالهای شخصیتی رو درمان کرد

وقتی میری پیش روانشناس یا مشاوره باید همونجوری که تو خلوت با خودتون حرف میزنید، صحبت کنید و تا جزئی ...

ممنون که جواب دادین پس باید یادداشت کنم که یادم نره

بشکست دلم ،کسی صدایش نشنید