2777
2789
عنوان

بچه ها من همونم ک تاپیک زدم گفتم شوهرم کتکم زده و پر بازدید شد

| مشاهده متن کامل بحث + 3578 بازدید | 41 پست

تاپیکت قفل شد...اگه مادرشوهرتو دیدی بگو شوهرت جوشیه..کلی هم به مامان وباباش فحش میده..بگو سر حاملگیش چی خوردی

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

اسی خوشحال شدم برات

ازش قول واقعی بگیر دیگه دست روت بلند نکنه

واسه هر دعواییم خونتو ترک نکن بمونی درستش کنی بهتره.منم دوتا بچه دارم درکت میکنم 

دلم یک دنیا سکوت می خواهد،یک دنیا ارامش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عجیبه شوهری که برا ۲۰هزار تومن فحشت میده و کتکت میزنه چجوری رفته برات طلا خریده؟؟؟؟!!!!

به شعور مخاطب توهین نکن ما انقدر ساده نیسیم ک هرچی میگین باورکنیم 😊

کسی شما رو نمیشناسه که برای ماله کشی میای میگی یکم طلا خریده برام!!!!مگه گوجه خیار خریده ک میگی یکم!!!!این توهین به شعور مخاطباس!!!شما از اولشم اهل قهر نبودی چون بارها کتک و توهین بوده و شما تنها واکنشنت این بود که نشستی گریه کردی تا شوهرت دلش بسوزه که اینجور نشده باز خودت رفتی منت کشی!!!حداقل مجبوری بخاطر بچه هات زتدگی کنی ببوسش بذارش کنار!!تنت رو در اختیارش نذار!!! فقط پدر بچه هات باشه!!!از این شوهر برای شما در نمیاد!!برای ۲۰ هزار تومن کتک خوردی!!بالای ۲۰ میلیون طلا خریده برات!!!!!

گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین..............التماس دعا😔😔😔😔

بسه دیگ سرزنشش نکنید 

همه ما میدونیم قضیه طلا دروغه ولی خب مجبوره گذشت کنه بچه داره طلاق بگیره کجا بره 

بچه اش چی میشه 

اکثرتون از شوهراتون کتک خوردید فحشم خوردید 

میبینم ک اکثرتونم سر زندگی موندید پس الکی حرفایی ک خودتون تو زندگی نتونستید عملی کنید سر این بنده خدا پیاده نکنید