یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من تنبلی تخمدان دارم ولی نیافتادم دنبالش، دیشب یه استرس بدی بهم وارد شد از صبح که بیدار شدم زیر شکمم سمت راستش درد میکنه با ژلوفن هم خوب نشد، الان که درد میکنه پای سمت راستم سر میشه میدونید چیکار باید بکنم گه دردش خوب بشه؟
من تنبلی تخمدان دارم ولی نیافتادم دنبالش، دیشب یه استرس بدی بهم وارد شد از صبح که بیدار شدم زیر شکمم سمت راستش درد میکنه با ژلوفن هم خوب نشد، الان که درد میکنه پای سمت راستم سر میشه میدونید چیکار باید بکنم گه دردش خوب بشه؟
من تنبلی تخمدان دارم ولی نیافتادم دنبالش، دیشب یه استرس بدی بهم وارد شد از صبح که بیدار شدم زیر شکمم ...
منم این مدت خیلی شدید بهم استرس وارد شد بعدش مثل شما دقیقا شکمم تیز میکشه بعدش هم شکمم بزرگ شد چاق شدم قشنگ فهمیدم تنبلی تخمدانم بدتر شد ۳ ماه تلاش کردم کنترلش کنم باز شروع کردم به قرص