2777
2789

عشق من کاش هیچ وقت اینجوری نمیشد کاش بارفتنت همه مارو تاآخرعمرعزادار نمیکردی کاش پیشمون می موندی که مااین همه غصه نداشتیم

تولدت توآسمونا مبارک😭😭😭

"دوست دارم اندازه کسی که تورا برایم آفرید"      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم  الهی دورت برگردم فداتشم انقدر ناراحت نباش  به این فکر کن که الان اونجا داره چ ...

ممنونم دوست خوبم.ولی ازموقعی که رفته هیچ کدوممون دیگه رنگ شادی وندیدیم وچیزی خوشحالمون نمیکنه خیلی داغ سنگینی بود 

ممنونم دوست خوبم.ولی ازموقعی که رفته هیچ کدوممون دیگه رنگ شادی وندیدیم وچیزی خوشحالمون نمیکنه خیلی د ...

خدا رحمتش کنه سرطان چی داشت چطوری فهنیدین سرطان داره؟ 

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش کن خدا عزیزت برات نگه داره🙏🏻🙏🏻
وایییی عزیز دلم چقدر ناراحت شدم جاش تو بهشته مطمعن باش

مرسی.درسته ولی کل خانواده مخصوصا خواهرم به معنای واقعی داغون شد

خدا رحمتش کنه سرطان چی داشت چطوری فهنیدین سرطان داره؟ 

متاسفانه سرطان خون.علائم داشت قرمزی کف پا بی اشتهایی دل درد ۸ماه درگیر بود و ...

میتونم بپرسم سرطان چی طفل بی گناه بچه به این کوچیکی بعیده ایشالله خواهرتون دلش آروم بگیره

خواهرم هنوزم مثل روز اوله و اصلا آروم نشده.سرطان خون

وای خداااا😔چه عذاب سنگینیه خدا ارامش بده به دلتون طفلی خواهرت💔

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خواهرم هنوزم مثل روز اوله و اصلا آروم نشده.سرطان خون

الهی بگردم اون فرشته بوده بچه ۵ ساله قطعا جاش تو بهشته شما باید تسلی خواهرتون باشین انشالاه دوباره باردار بشه و کمی از داغ نوگل از دست رفتش کم کنه بهش بگو گریه نکن روح اون بچه عذاب میکشه یک بنده خدایی از فامیلمون بچه ۱۵ سالش لخته شد خون تو سرش فوت کرد مادرش بی تابی میکنه خوابشو دیده بودن که گفته خیلی راحتم جام خوبه ولی ناراحتی مامانم زجرم میده