2777
2789
عنوان

عزیزدل خاله امشب شب تولدته وتو نیستی کنارمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 68 پست
خیلی واقعا😔🖤 خیلی ممنونم گلم خداوند به بچهاش صبر بده که اون صحنه پرت شدن مامانشونو دیدن😭😭😭

الهی بمیرم واسشون 😔😔

"دوست دارم اندازه کسی که تورا برایم آفرید"      
الهی بمیرم واسشون 😔😔

خدانکنه عزیزدلم

🤍در این دنیا اگر غم هست صبوری کن خدا هم هست 🤍                                                                                                             نی نی یار دست از تعلیق من بردا شونصدبار تعلیقم کردی بابا منا با مادرشوهرت اشتباه گرفتی 🥲                                                                                         زندگی ساز دل است!تو نوازنده‌ی این سازی و بس..تو اگر شاد زنی شاد شویگرچه باشی چو قناری به قفس!✨🌱                                        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرش چرا دیگه عوض شد ینی اخلاقش بد شد؟

آره خیلی تغییر کرد دیگه هیچ توجهی به خواهرم نمیکنه سرخاک دخترش نمیبرش باهیچ کدوم ازما رفت وآمد نمیکنه.ودرآخراینکه مشخصه کسی تو زندگیشه 

آخی روحش شاد.واقعا سخته حق داره مادرتون  خواهرمنم همینجوریه حتی میگه تاآخرعمرم هیچ جشنی نمیام ...

اره مامان من هم هیچ جشن عروسی نمیره به زور اجی کوچیکم میبرش زودم میاد در حد ی کادو دادن میره و میاد شاید ربع ساعتم نشه 

در جامعه ای که حقیقت آزاد نیست آزادی هم حقیقت ندارد ...
وای  بیچاره خواهرت  خدا ازش نگذره

ایشالا که تاوان کارشو پس میده.البته الان مادرش که مادرشوهرمنم میشه مبتلاشده به سرطان روده ومن ازته دلم دعامیکنم خوب بشه.ولی امیدوارم این تاوان کارش نباشه و خدا باخودش جوابشو بده 

ایشالا که تاوان کارشو پس میده.البته الان مادرش که مادرشوهرمنم میشه مبتلاشده به سرطان روده ومن ازته د ...

ینی این همه بلا خدا داره سرش می یاره نمی فهمه نشونس

طفلی خواهرت

ینی این همه بلا خدا داره سرش می یاره نمی فهمه نشونس طفلی خواهرت

ماه پیش مادرشو بعدازشیمی درمانی یک هفته بردشمال خواهرمنو نبرد.خواهرم انقدر ناراحت بود که حدنداشت.وقتی برگشت شبش قلبش درد گرفت