2777
2789
عنوان

مادرشوهر...

1510 بازدید | 73 پست

بچه ها ما تقریبا ۴۰ روزی میشه با مادرشوهرم اینا قهریم..

چون بی احترامی کردن به شوهرم و بمن تیکه انداختن و تو رو بچمون نکاه میکردن و نفرین نیکردن شوهرم.

البته شوهرم فراموش کاره و سریع یادش نیره ولی این سری من نزاشتم بره.حالا چند روز دیگه عروسی برادرشوهرمه و تا شوهرم نباشه کارا پیش نمیره..

امشب میخام برم اونجا.. به نظرتون کار درستی میکنم..

اینم بگم مادرشوهرم به خاطردختراش پرید به شوهرم و نفرین میکرد

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتون گفتن بیایین که میخوایین برین؟ عذر خواهی کردن؟

اگر نه ، نرو، گیر بودن کارشون مشکل خودشونه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

از شما کمک نخواستن  چرا میخوای پاشی بری .اونا اگه کارشون راه نمیوفتاد بدون شوهرتون خودشون زنگ میزدن.بنظرم که کار خیلی اشتباهیه 

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
دوروز دیگ خودمون مادرشوهر میشیم سعی کنیم خوب باشیم

بقران خیلی خوبی کردم و بدی دیدم...

سر اینکه۳ بار سفط کردم و پنج سال بچه دار نشدن هر جا مینشستن میگفتن داریم دنبال زن میگردیم واسه پسرمون...

خیلی اذیتم کردن ولی ایندفه واقعا اذیت شدم چون تو رو بچه ۳ ماهم نگا میکردن و نفرین میکردن

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍

اگر شما مقصر بودید که برو اگر بی جهت نفرین کرد و بهتون پرید هرگز نرو باید خودشون بیان جلو عذر خواهی کنن من و همسرم ۱۰ سال بخاطره نامردی های بی شماری که در حق ما کردن قهر بودیم چون بشدت هر دومون مظلوم واقع شده بودیم بعدش خودشون اومدن معذرت خواهی کردن

نرو بعد عادت میشه توهین و نفرین بزار تا آخر عمر این یادشون باشه که جواب بی احترامی بی احترامیه،اگر کاری داشته باشن خودشون باید زنگ بزنن و در خواست کنن،والا هم پول بده، هم کار کن، هم فحش و نفرین بخور خوب والا

من بودم اگر دعوتم میکردن میرفتم دورترین جای ممکن مینشستم میخوردم و میرفتم...عین یه مهمون

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
اگه مقصر نبودید والکی پریده بهتون اصلا نرید به نظرم 

نمیشه .. چون پدرشوه. ندارم و شوهرم پسر بزرگه اس اگه نریم عروسی سر نمیگیرههمینجورم که قهریم الان نوبت ارکستر و غذا و اتلیه و جهاز ووو همه رو من و شوهرم اوکی کردیم

ای خواهر ، تا بوده چنین بوده تا هست چنان هست، بالاخره باید آشتی کنی حالا نه فردا چه فرقی می کنه برو ...

بحث اشتی کردن نیست ممکنه بره دوباره دعوا بشه شدیدتر از قبل

منم ی بار این کارو کردم با پرویی تمام راهم ندادن درصورتی که مقصر دعوا هم نبودم

بزار خودشون ازتون درخواست کنن خودتون برید میگن خودشون قهر میکنن خودشونم آشتی میکنن

خودمم نظرم اینه ولی مادر شوهرم خیلی پررو تشیف داره مرتب داره زنگ میزنه شوهرم که بیا..‌‌ فلان کار رو انجام بده... انگار بامن دعوتشون شده با من قهرن خخ