ولی هم خودم تنبلی دارم هم شوهرم مشکل اسپرم داره و نمیشه ک نمیشه
اونایی ک باردارن یا بچه دارن بهشون حسودیم میشه دست خودمم نیست اصن
بیشتر از همیشه دوستت دارمهمسرم 🧿💗 برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿
اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بیشتر از همیشه دوستت دارمهمسرم 🧿💗 برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿
با یه بچه ۴ساله و یه بچه ۱ماهه که خونه مامانم چترشدم بهت بگم بچه داری زیادم خوب نیس پدرآدم درمیاد سخترین کار دنیاست
اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین
فعلا زیاد هم دیر نشده از الانت استفاده کن فردا بچه دارشی دلت خیلی برا این روزات تنگ میشه
یهصلواتمیفرستیواسه یکی شدن حکمتخداوحاجت دلمفرستادی بگوبراتبفرستم:)برماگذشتآنچهنبایدمیگذشتباقی عمرهرچهبادا بادا حکمتخداانگارنمیخوادبادلم یکی شه وقلبم شکسته دنبالچیزیتوتاتاپیکاممیگردیگلمن؟ این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم