ولی هم خودم تنبلی دارم هم شوهرم مشکل اسپرم داره و نمیشه ک نمیشه
اونایی ک باردارن یا بچه دارن بهشون حسودیم میشه دست خودمم نیست اصن
بیشتر از همیشه دوستت دارمهمسرم 🧿💗 برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿
سخت گیریشون به خاطر اینه که از اون بچه سو استفاده نکنن که به نظر من منطقیه من خودم چندبار رفتم پرورش ...
اره موافقم ... من یه مدت توی یتیم خونه و خانه سالمندان زمان دانشجویی داوطلبانه کار میکردم از اون موقع که با بچه های اونجا آشنا شدم دلم میخواد حداقل دو تا رو به سرپرستی بگیرم خیلی پاک و مهربونن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم خدا برات نگهش داره 😍 نمیدونم چرا ی عده فقط بلدن شعور نداشته شونو ب رخ بکشن
فدای تو عزیزم.❤️🙏🌸واقعاً شعور ندارن هی هم تکرارش میکنن که فکرتو مشغول کنن بیشرفا.عزیزم هر چی خدا بخواد همون میشه درمان رو ادامه بده وناامید نشو منم بعضی وقتا میخواستم درمان نکنم ولی مادرم نمیزاشت میگفت من نوه میخوام والان از من بیشتر دوسش داره.ولی بچه داری یه مرحله سخت از زندگی هستش باید هم از لحاظ روحی آماده باشی هم از لحاظ جسمی به بدنت فشار نیار خودش آماده باشه باردار میشی اصلا استرس وارد نکن به خودت ورزش و متفورمین و قرص تقویتی هم خیلی خوبه برای تنبلی تخمدان
فدای تو عزیزم.❤️🙏🌸واقعاً شعور ندارن هی هم تکرارش میکنن که فکرتو مشغول کنن بیشرفا.عزیزم هر چی خدا ب ...
ممنونم عزیزم 😘😘
متفورمین میخورم اما تق و لق.تو دارو خوردن افتضاحم.برا تنبلی دارونمیخورم فقط بتونم میرم ورزش .اینجوری تونستم تا حدودی کنترلش کنم وای خب انگار زیاد نتونستم موفق باشم
بیشتر از همیشه دوستت دارمهمسرم 🧿💗 برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿
تحت نظر دکتر خیلی خوب باش اصلاح سبک کن ورزشتو شروع کن شوهرتم تقویت کن استرس و بزار کنار گرمیجات و دم ...
الهی ک زودی بهش برسی عزیزم 😍
بخشید هم خدارو میخوای هم خرمارو وقتی مشکل داری برو دنبال درمان ذوق کنم چیه اونجوری ذوق ...
خب من تنبلیمو میتونم کنترل کنم باداروهم میتونم باردار شم.ولی مشکل اصلی شوهرمه ک دارو مصرف میکنه.دلم میخاد حداقل داروهاش ج بده و نتیجه بگیریم
من هرچقدم دوا درمان کنم شوهرم تا خوب نشه من ب نتیجه ای نمیرسم 😢
خب من تنبلیمو میتونم کنترل کنم باداروهم میتونم باردار شم.ولی مشکل اصلی شوهرمه ک دارو مصرف میکنه.دلم ...
چه ربطی داره وی ای اف
واسه مشکل هردوتو طرفه
یهصلواتمیفرستیواسه یکی شدن حکمتخداوحاجت دلمفرستادی بگوبراتبفرستم:)برماگذشتآنچهنبایدمیگذشتباقی عمرهرچهبادا بادا حکمتخداانگارنمیخوادبادلم یکی شه وقلبم شکسته دنبالچیزیتوتاتاپیکاممیگردیگلمن؟ این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم