2777
2789
عنوان

دلم میخواد بچه دار شم 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 40 پست
سخت گیریشون به خاطر اینه که از اون بچه سو استفاده نکنن که به نظر من منطقیه من خودم چندبار رفتم پرورش ...

اره موافقم ... من یه مدت توی یتیم خونه و خانه سالمندان زمان دانشجویی داوطلبانه کار میکردم از اون موقع که با بچه های اونجا آشنا شدم دلم میخواد حداقل دو تا رو به سرپرستی بگیرم خیلی پاک و مهربونن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم دوس دارم طبیعی باشه خوشحال شم ذوق کنم نه اینکه انقد استرس بکشم ک میشه.گرفته یا نه 

تحت نظر دکتر خیلی خوب باش اصلاح سبک کن ورزشتو شروع کن شوهرتم تقویت کن استرس و بزار کنار گرمیجات و دمنوش های گرم بخور مطمینم باردار میشی

...

منم آرزومه زودتر باردار بشم همه اینکارا دارم میکنم

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
عزیزم خدا برات نگهش داره 😍 نمیدونم چرا ی عده فقط بلدن شعور نداشته شونو ب رخ بکشن

فدای تو عزیزم.❤️🙏🌸واقعاً شعور ندارن هی هم تکرارش میکنن که فکرتو مشغول کنن بیشرفا.عزیزم هر چی خدا بخواد همون میشه درمان رو ادامه بده وناامید نشو منم بعضی وقتا میخواستم درمان نکنم ولی مادرم نمیزاشت می‌گفت من نوه می‌خوام والان از من بیشتر دوسش داره.ولی بچه داری یه مرحله سخت از زندگی هستش باید هم از لحاظ روحی آماده باشی هم از لحاظ جسمی به بدنت فشار نیار خودش آماده باشه باردار میشی اصلا استرس وارد نکن به خودت ورزش و متفورمین و قرص تقویتی هم خیلی خوبه برای تنبلی تخمدان 

انشالله هر چه زودتر مامان شی

ممنون مهربونم انشاالله هرچی از خدا میخوای بهت بده  و دلتو شاد کنه😍،

مامان یه دختر نازم دوستدارم مامان یه پسری هم باشم

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
فدای تو عزیزم.❤️🙏🌸واقعاً شعور ندارن هی هم تکرارش میکنن که فکرتو مشغول کنن بیشرفا.عزیزم هر چی خدا ب ...

ممنونم عزیزم 😘😘

متفورمین میخورم اما تق و لق.تو دارو خوردن افتضاحم.برا تنبلی دارونمیخورم فقط بتونم میرم ورزش .اینجوری تونستم تا حدودی کنترلش کنم وای خب انگار زیاد نتونستم موفق باشم

بیشتر از همیشه دوستت دارم همسرم 🧿💗  برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿
تحت نظر دکتر خیلی خوب باش اصلاح سبک کن ورزشتو شروع کن شوهرتم تقویت کن استرس و بزار کنار گرمیجات و دم ...

الهی ک زودی بهش برسی عزیزم 😍

بیشتر از همیشه دوستت دارم همسرم 🧿💗  برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿
بخشید هم خدارو میخوای هم خرمارو  وقتی مشکل داری برو دنبال درمان ذوق کنم چیه  اونجوری ذوق ...

خب من تنبلیمو میتونم کنترل کنم باداروهم میتونم باردار شم.ولی مشکل اصلی شوهرمه ک دارو مصرف میکنه.دلم میخاد حداقل داروهاش ج بده و نتیجه بگیریم

من هرچقدم دوا درمان کنم شوهرم تا خوب نشه من ب نتیجه ای نمیرسم 😢

خب من تنبلیمو میتونم کنترل کنم باداروهم میتونم باردار شم.ولی مشکل اصلی شوهرمه ک دارو مصرف میکنه.دلم ...

چه ربطی داره وی ای اف 

واسه مشکل هردوتو طرفه

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم