2777
2789
عنوان

دلم میخواد بچه دار شم 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تنبلی داشتم اونم از نوع شدیدش و سر یک ماه باردار شدم اصلا ماه ها و سال ها اقدامم طول نکشید این یعنی هرچی خدا بخواد همون ربطی به این چیزا نداره 

در مورد شوهرم اونم مشکل ضعیفی اسپرم داشت دکتر گفت فقط ماهی و سبزیجات خام و بخار پز زیاد بخور به علاوه ویتامین E و اونم ازمایش بعدیشو که داد با خوردن انتی اکسیدانا مشکلش برطرف شد چون شوهر من اصلا اهل خوردن سبزیجات نبود الان از اون روزا تا الان که یک سال گذشته حسابی سبزی و سالاد و سبزیجات میخور بهش مزه کرد😂

آخی عزیزم چرا به یک بچه زندگی نمی  بخشی از پرورشگاه یک بچه به سرپرستی بگیر

من مشکل جسمی ندارم ولی هم خودم و هم نامزدم قصد داریم یه بچه بیاریم از پرورشگاه با اینکه تو ایران خیلی سخت میگیرن متاسفانه 

من خودم چهار سال دنبال بچه دار شدن بودم که خدا دخترمو بهم داد حالا پدر شوهرم اومده بود خونمون می‌گفت تو باید دوتایی دیگه پسر برامون بیاری شاید این چیزیش اومد فرض کن بعد چند سال بچه دار بشی یکی اینجوری بگه ناراحت نمیشی 

دورت بگردم 🥺🥺 اینا حل میشه ها ولی تا بشه آدم دق می کنه 

دقیقا

بیشتر از همیشه دوستت دارم همسرم 🧿💗  برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿
خودم دوس دارم طبیعی باشه خوشحال شم ذوق کنم نه اینکه انقد استرس بکشم ک میشه.گرفته یا نه 

ذوقش وقتیه ک بچه ت رو بغل گرفته باشی  نه ب اینکه طبیعی بشه...

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خودم چهار سال دنبال بچه دار شدن بودم که خدا دخترمو بهم داد حالا پدر شوهرم اومده بود خونمون می‌گفت ...

حرف مردم و بذار لب کوزه آبشو بخور 

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم   
خودم دوس دارم طبیعی باشه خوشحال شم ذوق کنم نه اینکه انقد استرس بکشم ک میشه.گرفته یا نه 

وقتی امکان طبیعی نیست حداقل فاصله سنت با بچه زیاد نمیشه من دقیقا همین مشکل را دارم 5 سال علاف بودم

من خودم چهار سال دنبال بچه دار شدن بودم که خدا دخترمو بهم داد حالا پدر شوهرم اومده بود خونمون می‌گفت ...

عزیزم خدا برات نگهش داره 😍

نمیدونم چرا ی عده فقط بلدن شعور نداشته شونو ب رخ بکشن

بیشتر از همیشه دوستت دارم همسرم 🧿💗  برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿

بخشید هم خدارو میخوای هم خرمارو 

وقتی مشکل داری برو دنبال درمان ذوق کنم چیه 

اونجوری ذوق نمیکنی؟ 

سنت برع بالا احتمال باوریت کمتر میشه 

اونایی هم که میگن اگ خدا بخواد همینجوری میشی بهشون گوش نده 

خدا خودش درد دادع درمان داده

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

وقتی امکان طبیعی نیست حداقل فاصله سنت با بچه زیاد نمیشه من دقیقا همین مشکل را دارم 5 سال علاف بودم

چجوری باردار شدی ؟ مشکلت چی بود ؟؟

من مشکل جسمی ندارم ولی هم خودم و هم نامزدم قصد داریم یه بچه بیاریم از پرورشگاه با اینکه تو ایران خیل ...

سخت گیریشون به خاطر اینه که از اون بچه سو استفاده نکنن که به نظر من منطقیه من خودم چندبار رفتم پرورشگاه براشون لباس و اسباب بازی بردم یک بار هم میخواستیم به سرپرستی بگیریم ولی اوضاع زندگیمون به هم ریخت الان هم خودم یک تو دلی دارم شاید بعدا دوباره خواستم برم به سرپرستی بگیرم یکیشون رو  

عزیزم خدا برات نگهش داره 😍 نمیدونم چرا ی عده فقط بلدن شعور نداشته شونو ب رخ بکشن

My_son_yara

این خانم هر راهی رفته بچه دار نشده فرزند خوانده گرفته بعدش داشته برای فرزند خوانده دومی اقدام میکرده فهمید بارداره 

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم