2777
2789
عنوان

دلم میخواد بچه دار شم 😕

387 بازدید | 40 پست

خانواده خودمو داشته باشم

ولی هم خودم تنبلی دارم هم شوهرم مشکل اسپرم داره و نمیشه ک نمیشه 

اونایی ک باردارن یا بچه دارن بهشون حسودیم میشه دست خودمم نیست اصن

بیشتر از همیشه دوستت دارم همسرم 🧿💗  برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿

چن سالته؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چن سالته؟

۳۱☹

بیشتر از همیشه دوستت دارم همسرم 🧿💗  برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿

با یه بچه ۴ساله و یه بچه ۱ماهه که خونه مامانم چترشدم بهت بگم بچه داری زیادم خوب نیس پدرآدم درمیاد سخترین کار دنیاست 

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین
آی  وی اف  رفتی دنبالش

خودم دوس دارم طبیعی باشه خوشحال شم ذوق کنم

نه اینکه انقد استرس بکشم ک میشه.گرفته یا نه 

حالا من دلم برا دوران رهاييم تنگ ميشه كه همه جا ميتونستم برم و بچرخم الان اسير شدم

الهی تو رو هم درک می کنم با این که بچه ندارم

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم   
۳۱☹

فعلا زیاد هم دیر نشده از الانت استفاده کن فردا بچه دارشی دلت خیلی برا این روزات تنگ میشه

یه دکتر هست شیراز میشنه اسمش دکتر رستمی 

اسم کوچیکشو نمیدونم ولی هرکی رفته پیشش بچه کاشته براش 

مونده  اگ توان مالیتون زیاد برین پیشش از شهر‌ما زیاد میرن اونجا

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

من جات بودم یه نینی به سرپرستی میگرفتم    

راستش تاحالا بهش فک نکردم