2777
2789

الان چندین روز گذشته دقیق نمیدونم ولی بیشتر از ده روزه بی بی میزنم منفیه،اما پریود هم نمیشم

خواهرم امشب گفت بارداری اما بی بی نشون نمیده ، 

عذاب وجدان دارم استرس .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای ک چقد بده.دعا میکنم زودتر تکلیفت مشخص شه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

برو ازمایشگاه ازمایش بده ناشتا برو

😐😐

مگه قند و چربیه که ناشتا بره

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

ممنونم عزیزم ، گفتم خدایا راضیم به رضای خودت چکار کنم فقط تکلیفمو روشن کن .

من ماه پیش چنین بلایی سرم اومد با این نفاوت ک درد داشتم ولی میگفتم شازد باردارم مسکن نمیخوردم

چجور دردی ؟ بعد از چن وقت پری شدید؟آزمایش چیزی هم دادید

فقط بی بی زدم منفی بود دو تا.بعد ۶ روز ک دیگه خسته شدم کلی پیاده روی کردم دو روز  شدم.ابغوره هم خوردم.گفتم اگه بچه باشه و عمرش ب دنیا میمونه اگه ن ک میشم