2777
2789
عنوان

خیانت هست یا ن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 90 پست
باهاش حرف بزن نیاز نیست مخفی کنی حتما ک نباید جدا بشی  نشون بده چقدر ناراحت و عصبی و دلت شکسته ...

اتفاقا همین هم شد امروز صبح فهمید و کلی باهام دعوا کرد گفت زندگی من ب ت ربطی نداره هرکاری دلم بخاد میکنم و بدترشم میکنم منم گفتم دیگه برام مهم نیست حتی ببینم اهمیتی برام نداره ت هرزه میشی من ک نمیشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست داره هر مردی زندگیش رو دوست داره فقط حس میکنم کمی درک نشده و فشار روشه فقط حواست باشه غرورت رو ...

بهش گفتم جبران میکنم این حسی ک داری رو میگه چرا یسال پیش عوض نشدی اصلا نمیدونم چشه 

منم تا وقتی اقدام نکنه برای طلاق هیچ جا نمیرم امروز اعصابمو خورد کرد لج کردم و بچمو کلاس نبردم گفتم کارای بچه ازین ب بعد با ت حالا ک بخاطر بچه باهامی

دقیقا شرایط زندگیت مثل شرایط زندگیمه واقعا سخته من پارسال اونقدر جنگیدم اونقدر تنهایی گریه کردم تنها ...

وای الان یعنی پشیمونی ازین ک جنگیدی بخدا من اگه پشیمون بشم از اینی ک الان هستمم داغون تر میشم

شما خودت اقدام کن برای مشاوره، که ببینی چکار بایستی کنی، و اینکه چرا اصرار همسرتون اصرار به جدایی دا ...

میگه ت غرورمو شکستی اگه طلا بشی نمیخامت ارزشی برام نداری ب اجبار زندگی میکنم و...ازین حرفا

میگه ت غرورمو شکستی اگه طلا بشی نمیخامت ارزشی برام نداری ب اجبار زندگی میکنم و...ازین حرفا

خوب اگه میدونید کاری کردید که اشتباه بوده، و مقصر بودید، یه طوری از دلش دربیارید ‌‌و عذرخواهی کنید فیصله پیداکنه...به نظر میرسه خیلی ناراحته و سرخورده شده ازین موضوع 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
خوب اگه میدونید کاری کردید که اشتباه بوده، و مقصر بودید، یه طوری از دلش دربیارید ‌‌و عذرخواهی کنید ف ...

هزار بار معذرت خواهی کردم همه جوره سعی در جبرانش دارم اصلا رو نمیده

میگه اگه حضانت بچه رو بهم میدی همین فردا اقدام کنم😔گفتم ن انقدم راحت نمیشه

هرجوری شده نمیرم ازین زندگی ولی میترسم تهش پشیمون بشم ازین همه تلاش

هزار بار معذرت خواهی کردم همه جوره سعی در جبرانش دارم اصلا رو نمیده میگه اگه حضانت بچه رو بهم میدی ...

نمیدونم دقیقا مشکل بینتون چی بوده و جریان چیه، کمک بگیرید از مشاوره 

خودمم مشاورم...ولی آخه با یکی دو جمله نمیشه مشخص کرد...اگه میتونید حضوری برید مشاوره حتی خودتون فقط

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
نمیدونم دقیقا مشکل بینتون چی بوده و جریان چیه، کمک بگیرید از مشاوره  خودمم مشاورم...ولی آخه با ...

شرایط مالیم الان اوکی نیست

تو این چهار ماه هرچی پس انداز داشتم خرج شد

چی شد امروز؟؟؟ 

صبح بیدارم کرد بروم اورد ک چرا گوشیشو برمی‌دارم و چک میکنم

گفتم بخاطر ی زن اینکارو‌میکنی گفت اون چیزی ک ت فکرشو میکنی بینمون نبوده کلا هرچی تونست گفت بخاطر این ک از نظر اون حق ندارم گوشیشو چک کنم

میگفت من و دیگه نمیخاد من دیکه زنش نیستم و حق ندارم اینکارارو بکنم🙂

شرایط مالیم الان اوکی نیست تو این چهار ماه هرچی پس انداز داشتم خرج شد

دیگه راهی به ذهنم نمی‌رسه...ان شاء الله حل شه.

صبح بیدارم کرد بروم اورد ک چرا گوشیشو برمی‌دارم و چک میکنم گفتم بخاطر ی زن اینکارو‌میکنی گفت اون چی ...

میگفتی تا وقتی اسمت تو شناسناممه شوهرمی و وظیفته هم جواب پس بدی هم خرجی رو بدی   میگفتی میرم در خونشون آبروشو میبرم    دختره ی انتر رسید صبح بشه بذاره کف دست شوهرت ؟ 

میگفتی تا وقتی اسمت تو شناسناممه شوهرمی و وظیفته هم جواب پس بدی هم خرجی رو بدی   میگفتی میرم در ...

ن چیزی نگفته بود پیاماشو پاک کرده بودم نگو نت ضعیف بوده همینجوری مونده فهمیده بود

اینارو بهش گفتم