2777
2789
عنوان

خیانت هست یا ن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا ناراحت نباش میدونم حال و روزت چیه اما نمیشه کاری کرد به نظرم با شوهرت رک بشین ح بزن بگو ببین اگ واقعا نمیخوای من یه فکر دیگه بکنم واسه زندگیم اما فکراتو بکن و جواب اخرتو بده

هیچ کاری نشد نداره بخام اره میتونم خودم نمیخام

پس اگه نمیخوای اولا فردا از چشم کسی نبینی خودت نخواستی دوما با مشورت وارد هم سازش هم ساختنش بشو با ابزار و مهارت دست پر دست خالی نمیتونی 

پس اگه نمیخوای اولا فردا از چشم کسی نبینی خودت نخواستی دوما با مشورت وارد هم سازش هم ساختنش بشو با ا ...

اره حتما اینکارو میکنم خیلیا میگن برو مشاور برای ارامش خودمم شده باید اینکارو بکنم

[QUOTE=296357949]اره حتی دادخاست داد مشاوره رفتیم همه کاراشم کردیم فهمید باید حق و حقوقمو بده یهو پا پس کشید گفت نمید 

ایشاالله خدا کمکت کنه

اصلا چرا ب اینجا رسیدید؟ حس میکنم شوهرت با یکی در ارتباطه ک اینقد برای جدایی مصمم هستش

وای الان یعنی پشیمونی ازین ک جنگیدی بخدا من اگه پشیمون بشم از اینی ک الان هستمم داغون تر میشم

آره بعضا پشیمون میشم از جنگیدم اونم چند بار تذکر دادم شوهرم عین خیالش نبود آخرسر با حرف همکارش که گفته تو زن و زندگی دیگه همکارم نیستیم ارتباطمونو قطع کنیم بعضا هم میگم من این زندگی به این راحتی نساخته بودم که به یه چند تا چت ساده فدا کنم میدونی منظورم از ترک کردن قطعا نمیخواستم که طلاق بگیرم چششو بترسونم بفهمه یه من ماست چقدر کره داره فکر نکنه به همین راحتیاس

[QUOTE=296357949]اره حتی دادخاست داد مشاوره رفتیم همه کاراشم کردیم فهمید باید حق و حقوقمو بده یهو پا ...

نمیدونم واقعا 

ولی اگه با کسیم باشه پا پس نمیکشم ادمش میکنم 

فعلا منتظرم ازین حالت مسخره دربیایم بعدش میدونم چیکارش کنم

آره بعضا پشیمون میشم از جنگیدم اونم چند بار تذکر دادم شوهرم عین خیالش نبود آخرسر با حرف همکارش که گف ...

اره دقیقا میدونم چی میگی منم نظرم همینه پشیمون نباش ت خیلی قوی هستی ک تونستی تحمل کنی برای مشکلت مشاوره برو باهاشون حرف میزنی کمکت میکنن اروم میشی 

خب عزیزم یعنی شما چهار ماهه تو یه خونه زندگی میکنین و جدا از هم میخوابین و نسبت به هم سرد شدین؟

خب مسلمه چنین اتفاقی میفته مردا اصلا طاقت اینجور زندگی رو ندارن باید خیلی وقت پیش این مشکل رو حل میکردی منی که روزی هزار مرتبه قربون صدقه شوهرم میرم و هیچ مشکلی شکر خدا تو زندگی نداریم یه بار شوهرم اسیر یه زنه مطلقه هرزه شد هرچند در حد پیام بود ولی هرکاری میکرد نمیتونست خودشو از زنه بکنه دور و زمونه خیلی بدی شد نمیشه مردا رو به خال خودشون رها کرد