2777
2789

دخترم ۵ سالشه پسرم دو هفته اس به دنیا اومده از لحاظ پذیرش و اینا دخترم رو کلی آماده کرده بودم و خودش هم خیلی دوست داشت خواهر یا برادر داشته باشه 

حالا هم خوبه ولی ی مشکل هست میشه کمکم کنید یا حداقل همدلی کنید ببینم بچه های شما هم اینطور بودن یا نه

دخترم خیلی دوس داره مثلا بغلش کنه یا به قول خودش پاشدنی بیارتش مثلا من دو متر دورم دخترم داداش رو بغل کنه برام بیاره راستش منم میذارمش اما امان از اطرافیان همه هی میگن نه نکن میوفته فلان بیسار و این دخترم رو عصبی میکنه و هی بیشتر میخواد خودش رو ثابت کنه‌. من‌باهاش حرف میزنم که بعضی کارا مخصوص بزرگتر است ولی چون اصرار میکنه و نمیخوام زیاد حساس شه اجازه میدم ضمن اینکه دخترم کارش رو خوب انجام‌میده 

با اطرافیان چیکار کنم 

به دخترم‌چی بگم 

ی‌کم‌راهنمایی میکنین 

خب راس میگن 

میوفته دست و پاش میشکنه 

بچه دو هفته 

به خواهرش بگو هر وقت تونست بشینه اجازه داری بلندش کنی 

اگه افغانی ای از کشورم برو بیرون تا ننداختمت بیرون ((:      با امضام مخالفی؟ میتونی نخونیش

توروخداااااا حساسش نکن

جواب بقیه رو بده

پسرمن یکسره میگه من میدونم تو دوسم نداری همش ابجی دوس داری

بس که اطرافیان وخودم اذیتش کردیم سراین مسائل

برا ظهور امام زمانمون(عج) دعا کنیم                                              الهم عجل الولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو بردمش دکتر دکتر گفته به کمرش فشار اومده جز خودت و باباش کس دیگه نباید بغلش کنه بگو تو بشین بذارمش رو پات اتفاق یه بار میوفته کم کم بچه سنگین میشه و شما فکر میکنید دخترتون می‌تونه اما یهو میوفته

خب اطرافیان تو این مورد حق دارن ،تصور کن یه لحظه بچه از دستش بیفته شوخی نیست ،بعضی چیزا رو با زبون خودش یه جوری متوجه ش کن که اصلا نباید انجام بده مث جابجا کردن بچه ،بگو حتما من باید باشم بدم بغلت، مثلا بگو من‌باید نگاه کنم پی پی نکرده باسه بعد بدم بغل تو که لباسات کثیف نشه

کارای دیگه در باره بچه کمک بخواه 

برا بغل کردن کوچیکه بگو کمتر درد میگیره خدایی نکرده بزار بزرگتر شی قوی تر سی بعد 

یعنی بفهمون برا خودش میگی

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

یه قنداق سوییسی بگیر،بگو دکتر گفته فقط باید نینی رو با این بغل کنین

به جای اینکه بچه رو دور ببره هم بهش مسئولیت بدین مثلا بگین شما مسئول اینی که پوشکشو بیاری یا رو پا بخوابونیش

من پسرم ۳.۵ ساله هست دخترم دو ماهه. پسرم خیلی دوست داره بغل کنه اما خب نمی‌زارم چون گاهی دست و پای بچه رو می‌کشه انگار که عروسکه. اما گاهی ازش می‌خوام پوشک بیاره پتو یا بالش بیاره . دختر شما هنوز کوچیکه و وزن بچه ممکنه براش زیاد باشه یا گردن بچه لق بزنه یا از دستش سر بخوره. بهر حال من باشم نمی‌زارم به تنهایی بچه رو بلند کنه بیاره

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸

خب رفتار دخترتون کاملا طبیعی هست،توضیح هم بدین دختربچه پنج ساله درک نمی کنه .

چند باری با نظارت کامل خودتون اجازه بدین بغلش کنه تا ارضا بشه و حس کینه و حسادتش فعال نشه،ولی در موردتوضیح به دیگران!سوالتون برام عجیبه رابطه دختر شما با برادرش به بقیه ربطی ندارد که بخواهید توضیحی بهشون بدین

از در تنبیه وارد نشید

مثلاً بگو دخترم من میدونم تو بزرگ شدی و بلدی بغلش کنی ولی به مرور دست‌هات درد میگیره و خسته میشی و منم چون خیلیییی دوستت دارم نمیخوام خسته بشی

بعد یه کارهایی رو بهش بسپار مثل شیشه شیر آوردن ؛ جا به جا کردن وسایل بچه و اینجور چیزها که یه مسئولیتی داشته باشه و حس مفید بودن بهش دست بده