2777
2789
عنوان

خانمهایی که دوتا بچه دارین میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 31 پست

خب عزیزم مگه بدت ومیخوان حالا بخاطر اینکه اون بچه حساس نشه میخوای یه بچه دیگه بدبخت کنی بعد فردا اگه خدایی نکرده زبونم لالم چیزی شد تو مقصری نه اون بچه یه کم منطقی باشین مگه هر چی بچه گفت باید بشه مگه عروسکه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

من ۵ سال و دختر عمه ام ۴ سالش بود که خواهر من و برادر اون به دنیا اومدن. عمه ام یه جمله بهمون گفت شما نباید بچه ها رو بغل کنید چون برای شما شما سنگین هستن و بعدا کمر درد میگیرید و آسیب میبینید. دیگه کلا بلندشون نمیکردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم فکرکن اگه یه لحظه خدایی نکرده ببیفته چقدر ناراحت میشی از فکرش هم نمیتونی راحت شب بخوابی بچه نوزاد خیلی ظریفه اسباب بازی نیست ،باید بهش بگی دخترم فقط نشسته میتونی بغلش کنی اگه یه لحظه از دستت بیفته ونتونی کنترلش کنی آسیب میبینه نی نی مون،منم نمی‌دادم دختر بزرگم ۶سالش بود کوچیکه بدنیااومد

منم دخترم ۶ سالش بود پسرم بدنیا اومد دقیقا اطافیان همین بودن اینم حساس هی باید قانعش میکردم که اونا نمیدونن چقدر دخترم قوی و مواظب داداشش هست 

انقدر گفتن تا اخر خود دخترم تو روشون گفت اصلا به شما چه ربطی داره داداش خودم خودم بلدم مواظبش باشم 😂😂😂بازم اروم میگفتن اینم با اخم کار خودشو میکرد

سلام.

من دوتا دارم

با فاصله ٦ و نيم

.

ببين عزيزم بحث سلامتي مماشت نميپذيره.

امكان داره در اين بلند كردنا اتفاق ناخواسته اي پيش بياد

يا در نبود شما دخترت اينكارو انجام بده.

هرچقدرم خوب انجام بده يك دختر بچه است.

بايد يك سري قوانين بزاري

و يك سري ازاد بدي..

قبلشم توضيح بدي

اينا ىقني شما هم بچه بودي مثلا فلاني ميخوستت بهت دست بزنه

قانون بوده..

مثلا قانون ما اين بود:

ره رفتن با بيبي ممنوع

بلند كردن بيبي بدون بزرگتر ممنوع

دادن جيزي  

جسم بزرگ بالاسرش نگه داشتن مثلا اسباب بازي چيزي

كارايي كه مينونه انجام بده:

بغل كردن دو حالت نشسته

كمك به مامان ماي بيبي بياره

لياساش انتخاب كنه

لالايي بگه

گريه كرد باهاش حوف برنه اروم شه..

ميتوني توي كاراي ديگه شريكش كني.

💕

حرف بقیه درست..خدایی نکرده بیفته ..میدونی چی میشه..

دختر منم عاشق این بود خودشو ثابت کنه ک‌میتونه آجیش رو بغل بگیره..

یسری با دست دخترمو خیس کردم.. بعد بش گفتم ببین مامان چون آجی کوچیکه جیشش ممکن با درست بغل نکردن در بیاد بعد کثیف میشی بو میگیری..

دیگه فقط کنار آجیش می‌نشست. 

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

من دخترمو دست هیچ بچه ایی نمیدم با اینکه الان ۹ماهشه هیچوقت این کارو نکن خیلی خطر ناکه یکی دوبار که خودتم پسرتو نگه داشته باشی بده بغلش ولی دیگه اجازه نده بلندش کنه به این فک کن که یه لحظه تو نباشی ودخترت پسرتو برداره 

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍

باید کارهای دیگه رو بسپاری دستش مثلا همیشه آماده کردن پوشک تمیز و زیر اندازش با تو یه بار که دیر کرد ازش بخاه که بونه کار مهمی هست یا آوردن پستونک و شیشه یا لباس تمیز از تو کشو ....بعد از یه مدت هم براش عادی میشه

اصلا اجازه نده بغلش کنه و راه ببره

خیلی خطرناکه و خدای نکرده صدمات جبران نا‌پذیر داره

بهش بفهمون که فقط می تونه وقتی نشسته بغلش کنه

و به اطرافیان بگو که فقط خودت اجازه ی تذکر به بچه رو دارین