2777
2789
سلام بچه ها بیاین از خاطرات روزی که خبر بارداری تون به شوشو هاتون گفتین بگین تو اون روز چیکارا کردین؟

یا اگه حامله بشین چه ایده ای برا اون روز دارین؟
Lilypie Maternity tickers

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کلیییییییییییییی گریه کردم و ناراحت شدم و همسری دلداریم میداد
زنان زود پیر می شوند ...
چون از کودکی مادرند ...
اول مادر عروسکشون ...
بعد مادر عزیزانشون ...
بعد مادر فرزندانشون ...
و بعد مادرِ پدر و مادرشون ...
ولی الان که دارمش عااااااااااااااااشقشم........خدارو شکرررررررررررر
زنان زود پیر می شوند ...
چون از کودکی مادرند ...
اول مادر عروسکشون ...
بعد مادر عزیزانشون ...
بعد مادر فرزندانشون ...
و بعد مادرِ پدر و مادرشون ...
منم ناخواسته بودم مامانم تا الان که خودم میخوام مادر شم بهم اینو میگه خیلی ناراحت میشم شماها سعی کنید هیچ وقت به بچه هاتون نگید که ناخواسته بودن
مدتی هست نگاهم به تماشای خداست وامیدم به خداونـــدی اوست
وای گریهههههههههههههههههههه چراااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب ناخواستهههههههههههههههه باشه مزهاش به همینههههههههههه

هههههههههههههههههه

حالا بگو پشمیون نیستی به خاطر گریه اون روزت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

من تو توالت که بیبی چک گذاشتم همچین بلند بلند زدم زیر گریه که شوهر از همه جا بی خبرم فکر کرد خوردم زمین پرید تو مات و مبهوت
آخه عصر از آزمایشگاه زنگیدن گفتن بارداری ( آز تیروئید داده بودم) منم دویدم رفتم بیب چک خریدم شوهرم کلا بی خبر بود
گریه نمیذاشت بگم چی شده هرچی هم بیبی چکو نشونش می دادم بیچاره نمی دونست چیه تو دستم داشت سکته می کرد
@2bare_man
منم ناخواسته بودم مامانم همیشه بهم میگفت اما الانه خیلی دوستم داره همیشه میگه من بهت افتخار می کنم مخصوصا که شاگرد زرنگ بودم مدیر و ناظم معلم همش تعریفمو می کردن اون کلی ذوق میکرد من بچه هفتم هستم
شب بود هنوز سرکار بودد از استرس داشتم میلرزیدم (انگار کار بدی کرده بودم!)زنگ زدم بهش با صدای لرزون گفتم بی بی چکم مثبته چکار کنم؟بعدشم گریه.....................حالا یه سال بود بچه میخواستیما!!