2777
2789
عنوان

با مردی که پول ماهیانه تو قطع کنه و نده چه باید کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2191 بازدید | 73 پست
دیگه تا کی بسازی باهاش تو میگی همه ی راه هارو رفتیو نرم نشده پس ایندفعه با جدیت بگو روی خوشم نشون ند ...

چی بگم؟ میگه فردا میخام برم بانک کارت یارانه رو با کارت حقوقیم یکی کنم 😞من هیچی نگفتم . گفت فقط ۳۰۰ برات میریزم. حالم خیلی گرفته س.

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....

چی بگم؟ میگه فردا میخام برم بانک کارت یارانه رو با کارت حقوقیم یکی کنم 😞من هیچی نگفتم . گفت فقط ۳۰۰ ...

واقعا نمیدونم اینجور مردا زیادیزبون نفهمن . دعوا راه بنداز ک میخوای بری سر کار بگو سیصد تومن پول تو جیبیه ی بچه هم نیس

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه تا کی بسازی باهاش تو میگی همه ی راه هارو رفتیو نرم نشده پس ایندفعه با جدیت بگو روی خوشم نشون ند ...

باورت نمیشه شوهر من خیلی خیلی وسواس داره روزی تا ۳ بار میره حموم . خونمون باید مثل خونه ای باشه ک انگاری هرلحظه میخاد خاستگار بیاد.من با دوتا بچه ۵سال و ۳ساله چکار کنم؟ همش بشور بساب جم و جور کن . بخدا ۳۲ سالمه کمر درد دارم یه سینک ظرف رو سه قسمت می کنم می شورم ک وسطش استراحت کنم😞هیچی ازم نمونده . هرجاهم ک بحرفش نکنم میگه پرنده هاتو میندازم بیرون

واقعا نمیدونم اینجور مردا زیادیزبون نفهمن . دعوا راه بنداز ک میخوای بری سر کار بگو سیصد تومن پول تو ...

بدتر می کنه بطلاق می رسونه ب بابام زنگ میزنه بیا دخترتو جم کن پرنده هام رو تخمن همه رو میریزه پایین . قبلا این کارو کردم 😞نتیجه ش اینایی ک گفتمه

باورت نمیشه شوهر من خیلی خیلی وسواس داره روزی تا ۳ بار میره حموم . خونمون باید مثل خونه ای باشه ک ان ...

پدر مادرت پشتت نیستن ب اونا بگی بفهمه بی کسو کار نیستی ک هر رفتاری خواس بکنه؟

واقعا نمیدونم اینجور مردا زیادیزبون نفهمن . دعوا راه بنداز ک میخوای بری سر کار بگو سیصد تومن پول تو ...

بعضی وقتا ارزوی مرگشو می کنم 😞 جلو چشمش نفرینش می کنم خانوادش هم می دونن ادم نیس اما اونا تقصیزی ندارن این خودش ادم نیس

بدتر می کنه بطلاق می رسونه ب بابام زنگ میزنه بیا دخترتو جم کن پرنده هام رو تخمن همه رو میریزه پایین ...

عزیزم خدا بت صبر بده🥺. پرنده برا چیته؟ینی چین چی کار میکنی براشون دقیقا ؟

پدر مادرت پشتت نیستن ب اونا بگی بفهمه بی کسو کار نیستی ک هر رفتاری خواس بکنه؟

پدرومادر من ؟ 

اونا بدترن . یه بار سر اینکه خیانت کرده بود رفتم خونشون میخاستم طلاق بگیرم مامانم ب بابام گفت پاشو پاشو ببرش خونش این دوتا بچه داره لازم نکرده طلاق بگیره 😞 فک کن من بی پدر و مادرم . وقتی دعوتی دارن منو دعوت نمی کنن میگن نداریم خرج تورو بدیم . باورت نمیشه بابام دوتا خونه داره یه باغ داره اب ملکی داره ماشین ۶۰۰ میلیونی زیر پاشه بمن میگه نداریم خرج تورو بدیم😞واسه یه شام .

عزیزم خدا بت صبر بده🥺. پرنده برا چیته؟ینی چین چی کار میکنی براشون دقیقا ؟

جفتایی ک تخم میزارن و جوجه میشه من جوجه هاشو می فروشم

پدرومادر من ؟  اونا بدترن . یه بار سر اینکه خیانت کرده بود رفتم خونشون میخاستم طلاق بگیرم ماما ...

میفهممت منم خانوادم بام بد تر از این حرفان...برات دعا میکنم🥺🖤

جفتایی ک تخم میزارن و جوجه میشه من جوجه هاشو می فروشم

چقد میشه پول هر جوجه؟پرنده هات چی ان؟شاید طمع کرده ب پول همون دوتا جوجه ک میگه نمیدم پول . اگه اونارو نداشته باشی بنظرت نمیده بازم؟

میفهممت منم خانوادم بام بد از این حرفان...برات دعا میکنم🥺🖤

مرسی عزیزم. وقتی خونشونم میرم سر یخچال اب بخورم مامانم دنبالم میاد میگه غذاهای رو گاز برا باباته نخورین ک اون نخورده😑

مرسی عزیزم. وقتی خونشونم میرم سر یخچال اب بخورم مامانم دنبالم میاد میگه غذاهای رو گاز برا باباته نخو ...

ای بابا چرا اینجوریه اخه🤦

چقد میشه پول هر جوجه؟پرنده هات چی ان؟شاید طمع کرده ب پول همون دوتا جوجه ک میگه نمیدم پول . اگه اونار ...

هرجوجه ک بفروشم ۲۵۰ تا ۶۰۰ بستگی به نژادش داره می فروشم هر ۵۰ روزی تقریبا ۵ تومن شاید داشته باشه اما هنوز قبل از این ۱ تومن تا دو تومن داشته برام

هرجوجه ک بفروشم ۲۵۰ تا ۶۰۰ بستگی به نژادش داره می فروشم هر ۵۰ روزی تقریبا ۵ تومن شاید داشته باشه اما ...

عزیزم تو همین کارتم بتونی پیش رفت کنی خوبه ی قرونشم نده ب اون مردک مفت خور ‌.