2777
2789
عنوان

با مردی که پول ماهیانه تو قطع کنه و نده چه باید کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2180 بازدید | 73 پست
نه اشتباهه مگه واسه پول میزاری بهت دست بزنه؟

من نیازهای اونو برطرف می کنم بچه هارو بزرگ می کنم غذا می پزم خونه تمیز می کنم ایا حق من برطرف شدن نیازهام نیس؟ منم نیاز مالی دارم 

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....

شوهر من باشه همونجا در دم میکشتم میگه این چه حرفیه آخه.....

نه عزیزم این بخاری ازش بلند نمیشه تاحالا ندیدم برام غیرتی بشه😞اگه لختم برم بیرون هیچی نمیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣راههای کش رفتنو بگو

خخ خیلی راحته

وقتاییکه میره حموم با گوشیش کارت ب کارت میکنم . فورا همون لحظه پیامک برداشت وجه حذف میکنم .

البته یه دفعه مثلا یه میلیون بر نمیدارم که ضایع باشه .خیلی سوسکی مثلا هر بار دویست فوقش. 

چهار پنج بار تو ماه که بردارم میشه یه تومن بسمه

کاربری ۹۶ داشتم، دوتا اکانت قدیمیم تعلیق شد،  😶 .... عاشق بابامم روزای سختی رو داره میگذرونه تمام رویا وتلاشم شاد کردن دلشه... اگه امضامو خوندی یه صلوات برا حاجتم مهمونم کن 😘💔 
خخ خیلی راحته وقتاییکه میره حموم با گوشیش کارت ب کارت میکنم . فورا همون لحظه پیامک برداشت وجه حذف م ...

منم همینجورم ولی یبار سوتی دادم فهمید ولی به روم نیورد که قبح کارم نریزه . اما من بازم ادامه دادم .بهرحال زندگی خرج داره خواهر 🤣

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

من نیازهای اونو برطرف می کنم بچه هارو بزرگ می کنم غذا می پزم خونه تمیز می کنم ایا حق من برطرف شدن نی ...

ببین میدونم چی میگی . ولی تو حتی اگه کاری ام نکنی وظیفشه بت پول بده 

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
۸ جفت دارم تازه ۳ جفتشون ب تخم اومدن . نه اسونه روزی یه ساعت وقت می گیره برا من

ماشالله 

من میخواسم کلا یک جفت بگیرم جوجه کشی کنم 

چ نوع پرنده ای خوبع ؟

بعداز چن وقت بتخم گذاشتن؟

دخترم جون دلم جوری بزرگت میکنم ک نگی کاش پسربودم...👸
منم همینجورم ولی یبار سوتی دادم فهمید ولی به روم نیورد که قبح کارم نریزه . اما من بازم ادامه دادم .ب ...

وای یادم اومد چن وقت پیش رمزای همراه بانکشو یه جا یادداشت کردم 😃فکرتون عالیه بخدا نی نی سایت عالیه من حیلی جاها موندم کمکم کردین

ماشالله  من میخواسم کلا یک جفت بگیرم جوجه کشی کنم  چ نوع پرنده ای خوبع ؟ بعداز چن وقت ب ...

من عروس هلندی و کوتوله دارم 

کوتوله که بعد از ۶ ماه تخم میزاره و جوجه میده اما عروس هلندی بعد از یه سال

منم همینجورم ولی یبار سوتی دادم فهمید ولی به روم نیورد که قبح کارم نریزه . اما من بازم ادامه دادم .ب ...

شوهر من تاحالا که نفهمیده

چون چک نمیکنه و ی درصدم احتمال نمیده که اینکارو میکنم. 

حقشه خب وقتی پول نمیده یا میخادم بده با منت که چی شد چکارش کردی و....

کاربری ۹۶ داشتم، دوتا اکانت قدیمیم تعلیق شد،  😶 .... عاشق بابامم روزای سختی رو داره میگذرونه تمام رویا وتلاشم شاد کردن دلشه... اگه امضامو خوندی یه صلوات برا حاجتم مهمونم کن 😘💔 
ببین میدونم چی میگی . ولی تو حتی اگه کاری ام نکنی وظیفشه بت پول بده 

افرین حالا که پول نمیده باید یا ازش کش برم بقول این دوستمون یا سرمو خم کنم و نازم چشمم کنم ک بخدا چند ساله انقدر سر خم کردم ک دیگه فکر می کنه من برده ام😞

شوهر من تاحالا که نفهمیده چون چک نمیکنه و ی درصدم احتمال نمیده که اینکارو میکنم.  حقشه خب وقت ...

بخدا همون یه تومنم چیزی ازش نمی مونه سر ده روز تمومه 😞

افرین حالا که پول نمیده باید یا ازش کش برم بقول این دوستمون یا سرمو خم کنم و نازم چشمم کنم ک بخدا چن ...

دیگه تا کی بسازی باهاش تو میگی همه ی راه هارو رفتیو نرم نشده پس ایندفعه با جدیت بگو روی خوشم نشون نده 

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم: