2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته و لطف خدا به زندگیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2527 بازدید | 41 پست

لطفا برای آشنای من هم دعا کنید دوتا دخترداره الان بارداره هفته ی دیگه میره تعیین جنسیت که بچه چیه. خیلی ازشوهرش وخانواده اش حرف شنید.دعا کنید اول سالم بعدهم پسر باشه.

باز اومدم با کوله باری از چرت و پرت ...😂😂با هزار زحمت یک شماره پیدا کردم تا ثبت نام کردم اومدم نی نی سایت آخه همه ی شماره ها تکراری شدن😜.نی نی یار بیزحمت نترکونم..................... با تشکر....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آزمایش ژنتیک عزیزم 

عزیزم مبارک باشه انشالله بسلامتی بدنیاش بیاری .

میشه بپرسم هزینه این ازمایش چقد میشه ؟آزاده یا تحت پوشش ببمه هم هست

عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴   هدف اول ۷۰  هدف دوم ۶۵ به امید روزهای روشن برای هممون خودت معجزه زندگی خودت باش                         محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار
اینجور که میگی هم درست نیست داری جنس پسر رو تخریب میکنی. مسلمه که هرکسی دوست داره دوجنس فرزند رو داش ...

احسنت بهت عزیزم👏👏...هر کسی هم باشه واقعا دوست داره هر دو جنس فرزند رو داشته باشه

برای شادی روح پدرم صلوات
ممنونم.. آزاده..یک میلیون و ششصد 

عزیزم فقط تعیین جنسیت میکنن یا بیماری های ژنتیک رو هم  مورد بررسی قرار میدن؟

عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴   هدف اول ۷۰  هدف دوم ۶۵ به امید روزهای روشن برای هممون خودت معجزه زندگی خودت باش                         محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار
عزیزم فقط تعیین جنسیت میکنن یا بیماری های ژنتیک رو هم  مورد بررسی قرار میدن؟

فقط تشخیص جنسیت این قیمته..اگه خواسته باشی از نظر ژنتیکی کامل بهتون بگن سالمه ۵ تومان هزینه اش میشه...ولی ما چون خداروشکر بیماری های خاص نداریم دور و برمون همون تشخیص جنسیت رو تنها دادم

برای شادی روح پدرم صلوات