2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته و لطف خدا به زندگیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2534 بازدید | 41 پست

خدا حفظشون کنه بچه هاتو خیرشونو ببینی و ذخیره آخرتت باشن پسر گلتم صحیح و سالم بغل بگیری انشاالله وقتی کارو به خدا مسپری خدا بهترین و برات میخواد و هو ارحم و الراحمین 

اللهم العجل لولیک الفرج  ♥️🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه خیر بچه هات رو ببینی

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
هوف عجب جامعه بدبختی داریم که پسراوردن آغاز خوشبختیاس اسی منظورم تو نیستی حالت کلی گفتم مبارکت باش ...

عزیزم هر کسی دوست داره هر دو جنس رو داشته باشه...من نگفتم پسر شاخص خوشبختی هاست ...اتفاق های روزمرگی خودم رو گفتم

برای شادی روح پدرم صلوات
هوف عجب جامعه بدبختی داریم که پسراوردن آغاز خوشبختیاس اسی منظورم تو نیستی حالت کلی گفتم مبارکت باش ...

اینجور که میگی هم درست نیست داری جنس پسر رو تخریب میکنی. مسلمه که هرکسی دوست داره دوجنس فرزند رو داشته باشه.خودمم دوتا پسر دارم و دختر دوست دارم داشته باشم ولی فعلا شرایطش وندارم.

باز اومدم با کوله باری از چرت و پرت ...😂😂با هزار زحمت یک شماره پیدا کردم تا ثبت نام کردم اومدم نی نی سایت آخه همه ی شماره ها تکراری شدن😜.نی نی یار بیزحمت نترکونم..................... با تشکر....
اخی به سلامتی دیگه اون تشخیص جنسیت قطعیه؟ چه باحال. چون همه یکی دوتا بچه دارن چهارتا بچه واسم عجیب ...

بالای ۹۸ درصد درسته چون کروموزوم yفقط در جنین پسر هست

برای شادی روح پدرم صلوات
الحمدالله مبارکتون باشه خدا خواسته خیلی هم عالی برا منم دعا کن برا همه اونایی که منتظرن  دلم ...

ممنونم. انشالله که خدا بهت یه نی نی خوشگل و سالم بهت بده

برای شادی روح پدرم صلوات

چ ربطی داره حالا اگه میگفت پسر داشتم و دختر میخواستم همه به به و چهچه میکردن چرا کلا همه بر علیه پسر موضع میگیرن 😏😏