2777
2789
عنوان

اسکرین شات من وجاری فضول و دو به هم زنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8210 بازدید | 121 پست
https://s8.uupload.ir/files/screenshot_20230616_221146_edit_11267349072731_h12j.jpg

آمدی جانم ب قربانت ولی حالا چرا

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

اسی جواب اون مهم که جوابی نداد هنو

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دخالت داره تو زندگیمم پرو شده میخاد از کل زندگیم با خبر باشه  مننم خوشم نمیاد علاوه بر این پ ...

باید با سیاست شوهرتو بکشی سمتت یواش یواش تو گوشش بخونی که اون دشمنه نه که مستقیم بره باهاش خودتو در بندازی باید یه جوری بامحبت شوهرتو سمت خودت بکشی که دیه اون حرفم زد این گوش نده ....همیشه اونایی که زیر زیرکی کار میکنن هم به هدفشون میرسن هم عزیز همه ان اینو باید یاد بگیررری 

آره خداروشکر خیلی خیلی خوب شده از بعد اون مدت انگار کلا عوض شدهههه الان اخلاقاش خیلی بهتر شده قبلا خوب بود الان عالی شده 🤲😍

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
موفق باشی خواهر🤣🤣🤣🤣🤣🤣 مواظب باش سقوط آزاده🤣😂🤣

🤣🤣🤣🤣🤣نه مراقبم کمربند ایمنی میبندم به قله هاش

باید با سیاست شوهرتو بکشی سمتت یواش یواش تو گوشش بخونی که اون دشمنه نه که مستقیم بره باهاش خودتو در ...

اره گلم من نمیدونستم  یه دستی خوردم متاسفانه  

خداروشک انشالله خوشبخت باشین

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
بیار که به درد من مبتلا شی سه تا فسقلی دارم، همه پشت سر هم اولی 5 سالشه، دومی 25 ماهشه، سومی 5 ماه ...

😂😂چه درد شیرینی.خداحفظشون کنه.باهم بزرگ میشن راحتی😁

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
مشکوک شدم بهت🤨🤨 اسم بچه های جاریم لیانا و لیام هستش😐  سحر راس بگو خودتی؟👀

😂😂ن من میترام.اینا اسمای موردعلاقم هستن😅

اره گلم من نمیدونستم  یه دستی خوردم متاسفانه    خداروشک انشالله خوشبخت باشین

از این به بعد هیچ وقت رو در رو با کسی در نیفت اونم صاحبکار و اینا حتی خانواده شوهرت همیشه با سیاست و عشق شوهرتو مال خود کن 🥰

قربونت عزیزم خیلی خوشحال شدم گفی دنبال جهیزیه خریدنی انشاالله همین.روزا خبر چیدنشون و توخونت بدی بهمون🫂😍

خونده پیامو ولی جواب نمیده مطمئنم همیشه آنلاین آب زیر کاه

برای من باز نشد. اما هیییییچ وقت به کسی پیام واسه دلخوری و دعوا نفرست. چون میشه مدرک. 

همیشه فقط توی صورتش بگو، هم حالش بیشتره هم مدرکی نداره میتونی هررررر چی خاستی بگی 

از این به بعد هیچ وقت رو در رو با کسی در نیفت اونم صاحبکار و اینا حتی خانواده شوهرت همیشه با سیاست و ...

اوهوم درسته ، 

حالا ک فعلا کشکمش دعوا قهر هست 

تا ببینم تکلیف چی میشه😂😂😂

اانشالله حل شد دیگع محکم میچسبم هواسم ههس 

ولی یه مشکل هس اونم اینه شوهرم زود باورع خیلییییی .

😂😂هنوز شکم برطرف نشده ،حواسم بهت هست😂😂😂

😂😂😂🙆🏻‍♀️