2777
2789
عنوان

اسکرین شات من وجاری فضول و دو به هم زنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8210 بازدید | 121 پست
😍😍😍😍 چه اسم ناناسی 😋

🥰😍😍😍

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب با اون بحثم شد کار شوهرم خراب شد  اونم شارلاتانن گیر میدن ول نمیکنن انتقام گیرن  خلاص ...

اوووههههه مبارکا باشششه عزیزم 😍😍😍🥰منم دارم جهازمو میخرم 

نه بابا خیلی لی لی به لالاش نذار لوس میشه ولی خب با صاحب کارش بحث نکن بابا هم کارش به خطر میفته هم اصن خوب نیس با کارش و اینا خودتو درگیر کنی 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
والا بیکار و بیعار 🤣🤣🤣🤣 تو چخبر😂

من بیکار وبیعااااار تر ۲۴ ری نی نی سایتم دارم قله هاشو فتح میکنم🤣🤣🤣🤣🤣

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
اوووههههه مبارکا باشششه عزیزم 😍😍😍🥰منم دارم جهازمو میخرم  نه بابا خیلی لی لی به لالاش نذ ...

خب دخالت داره تو زندگیمم پرو شده میخاد از کل زندگیم با خبر باشه  مننم خوشم نمیاد علاوه بر این پشت سرم با شوهرم زر زر میکنه میرینه تو اعصابش  

با شوهری اشتی شدی رابطت خوبع

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
من بیکار وبیعااااار تر ۲۴ ری نی نی سایتم دارم قله هاشو فتح میکنم🤣🤣🤣🤣🤣

موفق باشی خواهر🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مواظب باش سقوط آزاده🤣😂🤣

صد نامه فرستادم صد راه نشان دادم یا راه نمیدانی یا نامه نمیخوانی🌄

مثه اینکه حالا حالاها باید منتظر باشیم. برو یه دختر هم بیار. باهم بزرگ میشن یه بار سختیش رو بکشی و ر ...

😂😂یه لیانا میخوام

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.